Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:712813
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Runājot par uzņēmējdarbību, ir vērts apskatīt kādu noteiktu mērķi, ko cilvēks gribētu realizēt. Iemesls uzņēmējdarbības veikšanai noteikti ir peļņas gūšana. Nauda tas ir gandrīz viss, ko cilvēk vispār var velēties. Nauda dod varu. Es domāju katrs no mums vēlās stabilu, naudas sfērā, nodrošinātu dzīvi.
Lai tiktu pie naudas cilvēki dibina uzņēmumus. Diemžēl ne visi apzinās ar kādam grūtībām sastapsies, un cik grūti apmierināt patērētāja vajadzības.
Sava darbā es izanalizēju firmas „XXL” (firmas nosaukums tiek mainīts, konfidencialitātes dēļ) darbību, mērķus, patērētājus un c.t.

SIA „XXL”
SIA “XXL” ir vadošais Zemgales reģiona uzņēmums kura darbības pamatvirziens ir informatīvās tehnoloģijas. Uzņēmums dibināts 1991. gadā. SIA “XXL” centrālais birojs atrodas Zemglē, bet Rīgā ir atvērta filiāle, kuras darbība ir virzīta uz “XXL” piedāvāto produktu izplatīšanu un apkalpošanu.
Par galveno savas darbības virzienu SIA “XXL” ir izvēlējies programmu nodrošinājuma izstrādi un pakalpojumu sniegšanu to ieviešanai dzīvē. Firma piedāvā augsti profesionālas grāmatvedības un noliktavas uzskaites programmas, operatīvo dienestu vadības programmas, programmas sociālajiem dienestiem, racionālas plānošanas programmas mūsdienīgām ražotnēm, Internet darbības risinājumus. Ar firmas izstrādātajām programmām Latgalē, Rīgā, Valmierā, Cēsīs un citās Latvijas pilsētās strādā vairāk par 300 uzņēmumiem. Jaunu ideju un ilgstošas pieredzes savienojums nodrošina mūsu programmproduktu augsto
kvalitāti un to efektīvu darbību.
„XXL” piedāvā pilnu tehnisko pakalpojumu klāstu – datortehnikas piegādi, datortīklu projektēšanu un montāžu, kvalitatīvu un ātru apkalpošanu. Saviem klientiem piedāvā gan pašu komplektētu datortehniku, gan pasaules vadošo firmu ražojumus.
Kas gan būtu visjaudīgākā datortehnika un modernākās programmas bez cilvēkiem kuri ir spējīgi to visu efektīvi pielietot? „XXL” mācību centrs sniedz iespēju paaugstināt darbinieku kvalifikāciju kā arī apgūt jaunu profesiju kura saistīta ar datortehnikas un modernu programmu pielietojumu – grāmatvedības uzskaites automatizācija, datorgrafika un dizains kā ari citas profesijas un kļūt par konkurentspējīgu mūsdienu darba tirgū. Apmācības pamatvirziens ir mācību programmas, saistītas ar moderno informācijas tehnoloģiju izmantošanu.
Darbinieku pieredze un tehniskā kompetence, ticība uzņēmuma attīstībai un jaunam tehnoloģijām, sniedz sadarbības partneriem pārliecību par informatīvo sistēmu, uz kurām balstās viņu darbība, veiksmīgu attīstību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация