Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:339314
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Pirms desmit gadiem ANO organizētā augstākā līmeņa valstu vadītāju sanāksme Riodežaneiro Vide un attīstība bija aizsākums jaunu notikumu ķēde, kas arī Latvijā atbalsojās ar jauniem terminiem, tādiem kā, piemēram- ilgtspēja. Kas tad ir šī ilgtspēja? Tas nozīmē, ka jebkurai rīcībai, jebkurai politikai, visām darbībām uz zemeslodes katrā valstī, katrā pašvaldībā un katrā saimniecībā vajadzētu būt tādām, kas nemazinātu to vērtību apjomu, ko esam saņēmuši no iepriekšējām paaudzēm un ko gribam nodot nākamajām, citiem vārdiem sakot, saimniekošana nedrīkst būt noplicinoša. Paši apdraudētākie ir tie labumi, ko cilvēks ikdienā izmanto sava dzīves līmeņa kāpināšanai,- enerģētiskie resursi, dabas materiāli, izejvielas. No dabas resursiem īpaši jāpiemin meži un zivju resursi, kas sarūk ļoti strauji.
Savā darbā aplūkošu tieši Latvijas enerģētisko resursu monopoluzņēmuma Latvenergo vides politikas galvenās nostādnes.

1. MĒRĶI UN UZDEVUMI VIDES POLITIKAS JOMĀ

Uzņēmumam, kurš domā par savu attīstību, rūpes par vidi ir ļoti svarīgas. Vides aizsardzības jomā uzņēmumi balstās uz Latvijas vides tiesību aktu, ES direktīvu un citu starptautisku līgumu prasībām. Taču šo prasību ievērošana ir tikai minimālais uzdevums.
Latvenergo ieguldījums saskaņotā un ilgstošā Latvijas attīstībā ir klientu apkalpošanas un dabas resursu izmantošanas efektivitātes paaugstināšana, zudumu samazināšana un jaunu, videi draudzīgu tehnoloģiju ieviešana. Tāpēc nepieciešamas arvien lielākas investīcijas, kas nodrošina elektroenerģijas kvalitātes uzlabošanos un to, ka tā kļūst arvien draudzīgāka videi. Turklāt pastāvīgā uzmanības lokā ir vides un personāla veselības un drošības jautājumi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация