Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:396491
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pirms dažām paaudzēm bija pazīstami tikai barības pamatelementi – olbaltumvielas (proteīni), ogļhidrāti (karbohidrāti) un tauki – galvenie organisma būvmatreāli un kurināmais. Tad zinātne atklāja, ka daba ir radījusi dažādas regulējošas vielas – minerālus, vitamīnus, fermentus -, kuras tāpat nepieciešamas organisma harmoniskai un veselīgai darbībai.
Nevar saglabāt veselību, ja šo vielu līdzsvars ir izjaukts. Taču dzīvē tas tiek izjaukts patstāvīgi. Lai produkti veikalā nebojātos, tos attīra un tiem pievieno konservantus, tādejādi mainot to dabisko sastāvu. Ja barībai tiek atņemtas dabiskās īpašības, tajā zūd daudzi nepieciešamie elementi, piemēram, vitamīni. Nepareiza gatavošana dara to nedzīvu un nebarojošu.
Var teikt, ka amerikāņi ir vispārbarotākā nācija pasaulē, taču vienlaikus tā saņem vismazāk cilvēkam vajadzīgo barības vielu. Un tas ir galvenais cēlonis sirdslēkmēm, kas Savienotajās Valstīs prasa visvairāk upuru.

Kā jūs indējat savu organismu

Ja jūs ēdat barību, kuru ēd vairākums amerikāņu vai citu rūpnieciski attīstīto valstu iedzīvotāju, tad jūs lēni, bet droši sevi saindējat. Jūs ēdat nedzīvu barību un liedzat organismam daudzas vielas, kas tam vajadzīgas. Jūs droši vien esat arī to vidū, kuri šo pašnāvības procesu paātrina, lietodami tabaku, alkoholu, kafiju, tēju – ielaizdami sevī šo slepkavu bandu.
Mūsdienās notiek plašas diskusijas par gaisa un ūdens piesārņošanu. Bet neviens nerunā par asins piesārņošanu. Grāmata dos jums zināšanas, kā tūliņ pat sākt sava organisma attīrīšanu! Šai nolūkā svītrojiet no savas ēdienkartes to, kas būs minēts tālāk, un jūs tiksiet vaļā no galvenā slepkavas – sirdslēkmes. Sirdslēkme nav nenovēršama, ja jūsu organismu nav novājinājusi šī slepkavu banda. Nelaidiet virtuvē un caur to savās asinīs hidrogenizētos taukus, kas satur piesātinātas taukskābes, tāpat sāli, kofeīnu, cietu ūdeni, ceptu barību, alkoholu, tabaku. Paglābiet sevi no vētrainām emocijām, slinkuma, negausības.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация