Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:657487
 
Оценка:
Опубликованно: 19.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai šāds videi draudzīgs dzīvesveids kļūtu vēl populārāks, jau no pašas bērnības jāmēģina pieradināt un mācīt bērnus domāt zaļi. Taču zaļš produkts ne vienmēr nozīmē, ka tas ir tik zaļš, cik liekas. Piemēram, elektromobiļi ir kļuvuši ļoti populāri mūsdienās, jo, iegādājoties tādu, var ievērojami samazināt kaitīgo izmešu daudzumu, kā arī ieekonomēt uz degvielas vai gāzes. Bet kas šajā gadījumā ir lācītim vēderā? Elektromobiļu ražošanas rezultātā tiek radīti par aptuveni 1.4 reizi vairāk CO2 izmešu kā iekšdedzes dzinēja līdziniekam. Vai, raugoties no šādas puses, šo produktu var saukt par zaļo un videi draudzīgu?
Katrs no mums dzīvo zaļi savu iespēju robežās. Viennozīmīgi vienmēr būtu kur tiekties un darīt vēl labāk. Ja jau kāda videi nedraudzīga lieta, piemēram, plastmasas pudele, ir iekļuvusi jūsu mājās – tā ir jāizmanto pēc iespējas ilgāk, nevis jāmet uzreiz miskastes maisā. Pretējā gadījumā cilvēks apzinās, ka “plastmasa ir slikti”, un cenšas atbrīvoties no šīs preces pēc iespējas ātrāk, taču šāda stratēģija arī nav pareiza. Plastmasa ir jāizmanto tik ilgi, cik tā var jums nokalpot. Ikvienam vajadzētu apzināties, ka viss nāk ar gaidīšanu. Spert nelielu, bet nozīmīgu soli pretī mūsu pasaules ekoloģijai un atbalstot zaļos produktus, cilvēcei vēl ir iespēja glābt savu planētu Zemi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация