Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:349124
 
Оценка:
Опубликованно: 12.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es izvēlējos rakstīt par Vairu Vīķi Freibergu, jo mani šī persona interesē, tādēļ, ka viņa savā dzīvē ir ļoti daudz ko sasniegusi, daudzas valstis apceļojusi, tai skaitā arī Kanādu, ASV, Krieviju, Vaciju un vēl citas valstis. Mani ši persona interesē, jo viņa ir kļuvusi par Latvijas valsts prezidenti.
Es labprāt izpētītu valstis un vietas, kur viņa ir bijusi, ko darījusi un redzējusi. Viņa ir strādīga, aktīva un sabiedriska, šī ir mūsu kopējā īpašība. Par to ka viņa ir sabiedriska liecina, viņas lielais draugu pulks,, cilvēki kurus viņa aicinājusi pie sevis, piemēram, Fjodorovu ģimene un Puriņu ģimene, kā arī ceļojumi, tikšanās ar daudziem citiem cilvēkiem.
Es ieteiktu iepazīties ar Vairu Vīķi Freibergu, jo būtu interesanti un pamācoši aprunāties ar cilvēku, kurš ir tik daudz piedzīvojis un redzējis, protams arī tādēļ, ka viņa ir interesanta personība.
Šajā darbā es sadarbošos ar vecākiem, klasesbiedriem, jo viņi noteikti zina kaut ko vairāk par Vairu Vīķi Freibergu. Apkopojot iegūto informāciju par savu izvēlēto personību, es izmantošu internetu, grāmatas, žurnālus, laikrakstus, televīziju un protams arī citu cilvēku stāstīto.
Drba hipotēze – Vaira vīķe Freiberga kļūs par ANO ģenerālsekretāri. Viņu ir pieteikuši kā trīs Baltijas valstu kandidāti šim postenim. Līdz ar to par Latviju zinās vairāk cilvēku un mūsu valsts iegūs lielāku publicitāti citu valstu acīs. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация