Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:673215
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 33 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

KOPSAVILKUMS
• Didaktisko rotaļspēļu pielietojums sniedz iespēju organizēt pedagoģisko procesu, kura gaitā tiek īstenota bērna runas prasmju un iemaņu attīstība.
• Rotaļnodarbību gaitā, pamatojoties uz pedagoga un bērnu runas aktivitāti attīstās dažādas bērnu runas sfēras: vārda nozīmes apzināšanās un vārdu krājuma papildināšanās, skaņu kultūras apguve, kā arī veidojas stāstīt prasme.
• Šajā vecuma posmā didaktiskās rotaļspēles palīdz labāk izzināt apkārtesošos priekšmetus, atšķirt un nosaukt to krāsas, formu un ar tiem saistītās darbības. Bērni sāk aizvien labāk apzināties dažādās atšķirības un līdzības starp priekšmetiem, kā arī saprot, ka dažādi pēc satura priekšmeti var būt vienādā krāsā.
• Didaktiskās rotaļspēles rosina bērnos interesi darboties, bagātina runas motīvus un veido pozitīvu fonu runas attīstībai. Tās ir dažādas, variatīvas, priecē bērnus un sniedz gandarījumu, kas vislabāk rosina bērnu runas aktivitāti nodarbībās un veicina to rezultivitāti.
• Didaktiskās rotaļspēles audzinošā nozīme ir tā, ka rada labvēlīgus apstākļus bērna aktivitātes, patstāvības un ticības saviem spēkiem izpausmei.
• Didaktisko rotaļu nozīme ir tā, ka bērnu zināšanu daudzveidīgai pielietošanai un prāta darbības aktivizēšanai tiek radīti dzīves īstenībai tuvi apstākļi.
• Didaktiskās rotaļas veicina bērnu pareizu savstarpējo attiecību veidošanos: prasmi kopā rotaļāties, saskaņot savas intereses ar kolektīva interesēm, palīdzēt cits citam un priecāties par biedra panākumiem. Rotaļās rodas iespēja veidot personības pozitīvās īpašības: godīgumu, patiesīgumu; tajās bērni vingrinās morālajā rīcībā, veidojas viņu morālā pieredze.
• Ar didaktiskām rotaļām pedagogs bagātina bērnu vārdu krājumu un attīsta viņu valodu. Bērnu valoda bagātinās ar īpašības vārdiem, darbības vārdiem, tā kļūst saturīgāka un izteiksmīgāka.
• Bērnu runas aktivitāti stimulē attīstoša, gramatiski pareiza un literāra pedagoga runa, kā arī bagāts uzskates un izziņas materiāla, kā arī radošajām rotaļnodarbībām paredzēto materiālu un priekšmetu arsenāls grupas telpā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1387464
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация