Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:264904
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Bakalaura darbs “Vērtspapīru apgrozība un uzskaite” sniedz ieskatu Latvijas vērtspapīru tirgus patreizējā stāvoklī, aplūko vērtspapīru tirgus attīstības gaitu no 1995. līdz 1997.gadam, sniedz pārskatu par vērtspapīru tirgus galvenajiem dalībniekiem , sevišķu uzmanību veltot katram tirgus dalībniekam, izvērtējot tā uzdevumus un funkcijas vērtspapīru tirgū. Darbs apskata vērtspapīru tirgus sistēmu kopumā, tajā veikta analīze par LR uzņēmumu akciju tirgus stāvokli, kā arī tiek analizētas valsts īstermiņa parādzīmes, ir salīdzināti vērtspapīru tirgus modeļi vairākās valstīs. Darbā aplūkota finansu ilgtermiņa ieguldījumu uzskaite, kā arī vērtspapīru uzskaite, kuri atrodas apgrozāmo līdzekļu sastāvā.
Darbam ir trīs nodaļas, kur pirmā nodaļa ir veltīta vērtspapīru vēsturei un teorijai, ir dotas dažādas definīcijas, aplūkota vērtspapīru klasifikācija, izanalizēta katra vērtspapīru tirgus elementa nozīme kopējā sistēmā.
Otrā nodaļa ir veltīta patreizējam vērtspapīru skaitliskam un analītiskam raksturojumam, aplūkots dažādu vērtspapīru apgrozījums.
Trešā nodaļa apskatīs vērtspapīru uzskaiti gan kā ilgtermiņa ieguldījumu veidā, gan kā apgrozāmo līdzekļu veidā. Tiek atsevišķi izdalīta obligāciju un akciju uzskaite.
Šo darbu var izmantot kā mācību materiālu augstskolā.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация