Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:434098
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.10.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Vides komunikācijas situācijas analīze    4
  Informācija    4
  Izglītība    5
  Līdzdalība/ sadarbība    5
  Videi draudzīga rīcība    6
  Vides apziņas veidošanas problēma    7
2.  Vides komunikācijas rīcības programmas vadlīniju izstrāde    8
  Problēmas analīze    8
  Politikas formulēšana    9
  Plānošana    11
  Programmēšana    12
  Projektēšana    13
  Kopsavilkums    14
  Izmantotā literatūra    15
Фрагмент работы

Par galvenajiem negatīvas ietekmes uz vidi aspektiem var uzskatīt atkritumu izmešanu mežos un mašīnu novietošanu zaļajā zonā. Šie aspekti galvenokārt ir atkarīgi no Saulkrastu teritorijas iebraucējiem un tūristiem..
Saulkrastu pilsēta ar atrodas Rīgas jūras līča DA daļā, Vidzemes piekrastē, Rīgas rajona Z dala, 45 km attāluma no Rīgas, robežojas ar Sejas un Carnikavas pagastu un Ādažu novadu, kā arī ar Limbažu rajona Skultes pagastu. Saulkrastu sākuma daļā atrodas plašs dabas mantojums- Baltā kāpa. Baltā kāpa jau vairākus desmitus gadus ir slavenākais apskates objekts gan latviešu, gan ārzemju tūristiem. Baltās kāpas piekājē ir plašākā smilšu pludmale no Rīgas līdz Igaunijas robežai. Vasaras mēnešos tas sekmē plašu tūristu iebraukumu Saulkrastos- Pabažos. Kā būtiskākās aizsargājamās dabas teritorijas Saulkrastu pilsētas ar l.t. teritorija ir piekrastes kāpu zona kopumā ar ievērības cienīgākajiem objektiem – Balto kāpu un kāpām pie Badciema. Kāpu zonas apsaimniekošanu un izmantošanu nosaka Rīgas jūras līča piekrastes 300 m aizsargjoslas nosacījumi.
1.Vides komunikācijas situācijas analīze
Informācija
Daudzos pētījumos ir teikts, ka latviešu iedzīvotāji nav pietiekami informēti par vides jautājumiem. Visbiežāk iedzīvotāju negatīvas atsauksmes rodas tieši informācijas trūkuma vai nepieejamības dēļ. Tieši tāpēc ir tik svarīgi, lai ne tikai saulkrastieši, bet arī latvieši saņemtu visu nepieciešamo informāciju par pašreizējo situāciju un plānotiem projektiem.
Galvenais mērķis ir attīstīt informācijas pieejamību. Svarīgi, lai informācija būtu attiecināma uz dažādām mērķgrupām. Tas ir izdarīts ar šādu uzdevumu palīdzību:
Pastāv sadarbība ar Vides ministriju, citam ministrijām, dažādām organizācijām un īpaši masu mēdijiem par informācijas izplatīšanu.
Tika izplatīti informatīvie bezmaksas bukleti visiem Saulkrastos dzīvojošiem. Bukletos ir stāstīts par to, kāpēc šīs projekts ir tik nepieciešams gan veselībai, gan videi kopumā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация