Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:334364
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Viesnīcas ”Provincia” iekārtojums    4
  Personāls    7
  Saimniecības dienesta darbinieku darba apraksti un amata specifikācija    10
  Saimniecības dienesta darbinieku darba grafiks    16
  Uzņemšanas dienesta loma viesnīcas “Provincia” viesu ciklā    17
  Ēdienu un dzērienu dienesta informācijas nodošanas plūsma viesnīcā “Provincia”    18
  Viesnīcas “Provincia” sadarbība ar tūrisma aģentūrām    18
  Viesu aptaujas anketa    19
  Secinājumi    20
  Izmantotā literatūra un informācija avoti    21
Фрагмент работы

Mēs savā kursa darbā izstrādājām pašu izveidotas viesnīcas “Provincia” dokumentāciju. Mūsu izdomātās viesnīcas atrašanās vieta ir Zemgales reģions, Bauskas pilsēta, gandrīz pilsētas centrs. Viesnīca atbilst trīs zvaigžņu līmenim. Par viesnīcas mērķa grupām izvirzījām pirmām kārtām biznesa tūristus, kā arī cilvēkus, kuri vienkārši vēlas atpūsties un labi pavadīt savu brīvo laiku, nomainot ikdienas ierasto vidi pret patīkamu atelpu jaukā Zemgales pilsētiņā, viesmīlīgā un patīkamā, mājīgā viesnīcā.
Viesnīcā nodarbinātais personāls ir speciāli apmācīts un savus pienākumus veic maksimāli labi, atbilstoši izvirzītajām prasībām, kas ir ļoti nozīmīgs faktors tūristu piesaistīšanai un klientu labsajūtai.
Viesnīcas interjers ir visai interesants, jūtamas romantisma pieskaņas. Viesnīcā liela nozīme tiek piešķirta estētiskajam noformējumam, kā, piemēram, ziedu kompozīcijām, gleznām, istabas augiem utml.
Viesnīcas personāla galvenais uzdevums ir rūpēties par viesa vēlmju izpildīšanu augstā līmenī, kā arī uzturēt draudzīgu un pretimnākošu gaisotni visā viesnīcā.

Viesnīcas ”Provincia” iekārtojums

Viesnīcas ”Provincia” iekārtojums atbilst Latvijas viesnīcu standartprasībām. Viesnīcai var ērti piebraukt ar automašīnu, kuru var novietot apsargājamā autostāvvietā, kas atrodas tieši pie viesnīcas. Viesiem ir iespējams iekļūt viesnīcā visu diennakti, tai ir divas papildu izejas. Viesnīcas administrācijā ir iespējams saņemt jebkāda veida informāciju, kā arī nodod un saņemt bagāžu visu diennakti. Viesnīcai ir divi stāvi, līdz ar to lifti nav nepieciešami. Pirmā stāva vestibils ir iekārtots viesu uzņemšanai un viesu bagāžas saņemšanai, tas ir iekārtots mājīgi – tur ir vairāki atpūtas krēsli un dīvāni, kā arī atsevišķi galdiņi, uz kuriem atrodas svaigu ziedu kompozīcijas vāzēs, kas tiek gatavotas viesnīcā esošajā ziedu salonā.
Viesiem recepcijā ir pieejams faksa aparāts, kā arī divi datori ar interneta pieslēgumu. Par viesnīcas pakalpojumiem ir iespējams norēķināties ar kredītkarti. Recepcijā ir seifs viesu vērtslietu vai naudas glabāšana. Viesiem tiek piedāvāta iespēja rezervēt biļetes uz vietējiem kultūras un izklaides pasākumiem, kā arī starppilsētu sabiedriskajam transportam. Viesnīca pakalpojumu klāstā ietilpst taksometra izsaukšana, automašīnu noma, veļas mazgāšana un ķīmiskā tīrīšana. Viesnīcas telpās ir iekārtots tūrisma informācijas centrs (TIC), kas viesim var sniegt jebkuru ar tūrismu saistīto informāciju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация