Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:416374
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viesu māja "Saulīši" ir jaunizveidots uzņēmums ar vadītāju, kurš pašlaik piedalās tā attīstīšanā.
SIA "Saulīši" ir izveidots par ļoti konkurētspējīgu uzņēmumu, izmantojot konkurentu mīnusus, veidojot zemākas cenas (rentabilitātes robežās) un pielāgojot savu darbību visām gada sezonām.
Pēdējo gadu laikā vadītājs ir nodarbojies ar tirgus izpēti un secinājis, ka Rēzeknes rajonā ir ļoti maz šāda tipa uzņēmumu, kas piedāvā tik plašu un interesantu pakalpojumu klāstu par relatīvi zemām cenām. Tādēļ SIA "Saulīši" plāno izmantot tirgus iespējas un iespiesties tajā. Firma izies tirgū piedāvājot savus pakalpojumus Rēzeknes rajona, kā arī blakus rajonu iedzīvotājiem, nākotnē ir plānots piesaistīt klientus arī no visas Latvijas, kā arī no ārzemēm.
Satiksmes ziņā SIA "Saulīši" atrodas ļoti izdevīgā vietā, jo tuvumā ir divi ļoti nozīmīgi auto ceļi - Rēzekne - Sankt-Pēterburga un Maskava - Rīga, uz kuriem visiem ir izvietota reklāma par SIA "Saulīši" atrašanās vietu.
Uzņēmuma darbība
SIA "Saulīši" tika izveidota, pārveidojot līdz šim eksistējošo SIA "Saulīši" par sabiedrību ar ierobežotu atbildību. Tika izbeigtas visas SIA "Saulīši" funkcijas, kas ietvēra sevī zemes apstrādi, mājlopu audzēšanu utt. Darbības sfēra tika orientēta uz pavisam jaunu, modernu mūsdienās ļoti ienesīgu virzienu - lauku tūrisms, kas nozīmē galvenās ēkas, saimniecības ēku pārbūvi un remontu, saglabājot šo ēku vēsturiskās vērtības. Apkārtne ir ļoti skaista un gleznaina. Ēkas atrodas uz neliela pakalna, kam garām tek Maziča tādēļ ērti bija izveidot divus dīķus aptuveni 200 m attālumā, kuri vasarās izmantojami makšķerēšanai un peldēšanai, bet ziemā - slidošanai u.c. izklaidēm, par cik SIA "Saulīši" ir atpūtas komplekss, kas darbojas visās sezonās.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1204932
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация