Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:958213
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viesu nams „Kurši” ir viena no uzņēmuma SIA „Augstceltne” struktūrvienībām. Viesu nams „Kurši” atrodas Jūrmalā, Dubultos, Dubultu prospektā 30, 200 m attālumā no Jūrmalas kāpām un pludmales.
Viesu namā, viesnīcas tipa mājās, klientiem tiek piedāvāti 16 plaši un moderni aprīkoti numuri ar virtuvi, WC, dušu, starptautiskās telefona līnijas un kabeļtelevīzijas pieslēgumu. Viesu nama teritorija ir slēgta un tā tiek apsargāta. Viesu un apmeklētāju rīcībā ir arī konferenču un banketu zāles, atpūtas komplekss (sauna un virpuļvanna), autostāvvieta. Bērniem ir ierīkots rotaļu laukums.
Viesu nama „Kurši” personāla darbā galvenokārt tiek akcentēta sniegto pakalpojumu augstā kvalitāte, darbinieku kompetence, viņu tiekšanās apliecināt augstākos profesionālos principus savas darbības jomā.
Apzinoties to, ka pakalpojumu kvalitātes nodrošināšana ir labākais veids, kā garantēt veiksmi biznesā, SIA „Augstceltne” izveidoja kvalitātes vadības sistēmu un 2003. gada 22. aprīlī saņēma kvalitātes vadības sistēmas sertifikātu ISO 9001:2000, kas apliecina kompānijas sniegto ēku ekspluatācijas un viesu nama “Kurši” pakalpojumu atbilstību starptautiskajiem standartiem.
Viesu nama piedāvātie pakalpojumi ietilpst pakalpojumu nozares biznesa sektorā. Pakalpojumi viesnīcā savā būtībā ir netaustāmas darbības, kuras tiek piedāvātas klientiem, un kuru rezultātā neveidojas īpašumtiesības. Šīs darbības ir saistītas ar viesu nama apartamentu, zāles un atpūtas kompleksa īri.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1377992
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация