Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:383829
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.03.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Daiļdarba tēma ir vienkāršo cilvēku gribas spēja darīt visu iespējamo, lai sasniegtu iecerētos mērķus. Šie mērķi, protams, ne vienmēr piepildās.

Daiļdarba ideja - Vai ir iespējams sasniegt savus dzīves mērķus bez citu cilvēku palīdzības? Kādam tas izdodas, kādam ne. Ideja aktuāla arī šodien, ar to var sastapties ik uz soļa.

Romānā ir divi galvenie tēli – Roberts un Alise, ar viņiem ir saistīta romāna ideja. Abi visu savu dzīvi cīnās par saviem mērķiem. Viņi ir brālis un māsa, abi divi ir jaunākie bērni ģimenē. Roberts ir mērķtiecīgs, patstāvīgs, izpalīdzīgs, visa romāna gaitā viņš neatlaidīgi cenšas piepildīt savas ieceres – viņš vēlas kļūt par arhitektu. Skolu viņš pabeidz ar izcilību. Sākdams kā palīgstrādnieks kādā nelielā uzņēmumā, viņš apgūst galdniecības pamatus, vēlāk, kad pabeidz universitāti, viņš tiek pieņemts darbā, lai uzraudzītu paša projektētās ēkas būvdarbus. Dzīve viņu nelutina, jo viņš dzīvo mazās istabiņās, mācās līdz vēlai naktij. Viņa vienīgais prieciņš ir slidošana svētdienās. Slidojot viņš sakārto savas domas, apdomā nedēļas notikumus. Alise nav tik mērķtiecīga kā Roberts; protams, viņai arī ir savi sapņi, taču viņai, kā vienkāršai pārdevējai saldumu veikalā nav nekādas spožās nākotnes. Laika gaitā viņa sastop savu mūža mīlestību Edgaru – spēcīgu puisi, labu Roberta draugu. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −0,98 €
Комплект работ Nr. 1178536
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация