Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:384402
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Cilvēka gaita, daudz var pateikt par paša cilvēka rakstura īpašībām. Cilvēki, kas iet ātri, ir ar skaidru mērķi un ir gatavi to arī sasniegt. Tie, kas iet rokas salikuši kabatās pat siltā laikā, ir noslēgti un kritiski noskaņoti, mīl uzspiest citiem savu viedokli. Rokas kabatās mēdz nēsāt arī cilvēki, kas jūtas nomākti un nedroši (3.zīm.). Viņi reti skatās taisni, parasti viņu skatiens duras zemē. Cilvēki ar sānos iespiestām rokām parasti vēlas savu mērķi sasniegt pēc iespējas ātrāk. Taču šādiem cilvēkiem parasti aktivitātes periods mijas ar pasivitātes periodu, kuras laikā tiek plānota sekojošā rīcība (4.zīm.). Viens no spilgtākajiem piemēriem ir Vinstons Čērčils.
Cilvēki, kas iet, rokas aiz muguras salikuši, ir norūpējušies domātāji (5.zīm.). Viņi daudz šaubās un katru lēmumu pieņem pēc ilgām pārdomām. Cilvēki, kas soļo pārspīlēti enerģiski, ir pašapmierināti egoisti, kas vēlas izrādīties (6.zīm.). Viņi iet pārspīlēti izslējušies, ar augsti paceltu zodu. Šādi cilvēki vienmēr vēlas būt līderi par spīti visam. Spilgtākais piemērs-Itālijas diktators Benito Musolīni.

Rokasspiediens.

Mēs varam daudz uzzināt par pašu cilvēku no tā, kāds ir viņa rokasspiediens. Rokasspiedienam ir daudz dažādu variāciju atkarībā no tā, vai tas ir vīrieša, vai sievietes rokasspiediens. Ja sieviete sievietei izsaka līdzjūtību sakarā ar kāda tuvinieka nāvi, tad rokasspiediens izpaliek. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1122938
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация