Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:552825
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Freids atklāja, ka aiz apziņas robežas noslēpti dziļi, personības neapzināti dzinuļi, vēlmes un aizraušanās. Viņš saskārās ar to, ka šie neapzinātie pārdzīvojumi un rīcības motīvi var nopietni apgrūtināt cilvēka dzīvi - radīt konfliktu starp viņu apziņu un zemapziņu (no kā cilvēki, parasti, baidās un cenšas izbēgt). Tas pat var kļūt par iemeslu psihiskajām un nervu slimībām. Šis apstāklis Freidu virzīja uz tādu avotu meklējumiem, kas izraisa šo bēgsanu no konfliktiem starp apziņu un zemapziņu. Freids ieviesa zinātnē virkni ideju un problēmu, kas parādīja , ka apziņas līmenis nav atdalāms no citiem dziļākiem psihiskās aktivitātes līmeņiem, un, neizzinot to mijiedarbību, nav iespējams saprast cilvēka dabu. Tā radās dvēseliskā ārstēšana, ko sauc par psihoanalīzi.
Freids ik dienas, vairāku gadu gājumā, ir veicis ārsta praksi, uz kuras bāzes viņš radīja savus pieņēmumus attiecībā uz personības struktūras sarežģītību un daudzšķaitnainību, iekšējo konfliktu un krīžu nozīmi tās rakstura veidošanās procesā. Īpaši būtisku lomu ieņēma pētījumi par sekām, ko parasti izraisa neapmierinātas vēlmes. Freids izzināja seksuālo pārdzīvojumu lomu personības dzīvē un ar tiem saistītās dvēseliskās traumas, un tas deva impulsu seksoloģijas attīstībai. Viņš parādīja, cik svarīga ir cilvēka rakstura veidošanās uzraudzīšana, ņemot vērā bērnības gadus, bērna piedzīvoto šajā laikā attiecībā uz sevi un ģimeni. No tā ir atkarīga viņa rakstura veidošanās, kā arī, motivēšanas sfēras.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация