Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:986617
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.03.2002.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

No visiem svešzemju dzīvniekiem, vislabāk man patīk ziloņi. Apmeklējot Rīgas Zooloģisko dārzu, es biju pārsteigta, ka ziloņi ir tik lieli un masīvi. Televizorā skatoties, tie neizskatās tik lieli, bet dzīvē, cilvēks, salīdzinot ar ziloni, ir ļoti mazs. Dabas mācības stundā uzzināju nedaudz par ziloņiem. Referātā esmu savākusi materiālus par ziloņu dzīvi.


Ko es uzzināju par ziloņiem

Pirms daudziem tūkstošiem gadu zemi apdzīvoja milži, kurus sauca par mamutiem. Tie nevarēja izturēt grūtības un zaudējumus, kam tika pakļauti, tādēļ pakāpeniski izmira. Bet tie atstāja divus pēctečus Indijas un Āfrikas ziloņus. Mamutu skeletus var aplūkot muzejos – tas ir satriecošs skats! Mamutu kauli tiek atrasti Ziemeļamerikas un Eiropas ielejās un upju gultnēs. Tālajā Sibīrijā atrasts ledū iesalis mamuts, kas saglabājies tik labi, ka pat acis palikušas veselas.

Ziloņi ir lielākie no sauszemes dzīvniekiem. Neskatoties uz saviem apmēriem, tie ir lēnīgi un ļoti gudri, ar maigu un pacietīgu raksturu. No visiem dzīvniekiem vienīgi suns padodas dresūrai vieglāk par ziloni. Gadsimtiem ilgi par dzīvniekiem stāsta dažādas leģendas, un cilvēki bieži tām tic. Viena no leģendām apgalvo, ka ziloņi nekad neko neaizmirst. Ziloņiem patiešām ir laba atmiņa, iespējams, daudz labāka nekā citiem dzīvniekiem. Ir zināmi gadījumi, kad ziloņi iegaumēja cilvēkus, kas viņiem nodarīja pāri, un atriebās pēc daudziem gadiem.…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1122887
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация