Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:553168
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
  INFORMĀCIJAS PLATFORMA    4
  POLITISKO PARTIJU ZIŅOJUMI 12. SAEIMAS VĒLĒŠANĀS    5
  ZIŅOJUMU ATBILSTĪBA/ NEATBILSTĪBA VĒLĒTĀJU PARAMETRIEM    6
  NOBEIGUMS    7
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Tā pat kā uzņēmumu pārstāvji mēģina realizēt un sasniegt iepriekš uzstādīto mērķi kompānijā, tā pat arī partijas un to vadītāji cenšas izdarīt visu, lai pēc iespējas vairāk balstiesīgo atdotu savu balsi par konkrēto partiju. Bet kā to izdarīt? – daži ķeras pat pie asākām metodēm, nomelnojot citas partijas. Bet viss ir atkarīgs no ziņas, ko mēs nododam saviem vēlētājiem, un ko cenšamies ar to pateikt.
Politiskās partijas ir galvenā pārstāvnieciskā un leģitīmā saikne starp pilsoņiem un valsti, un loģiski būtu, ja partijas arī vienmēr rīkotos valsts pilsoņu interesēs. Bet mēs visi esam ļoti dažādi, un viena partija nevar īstenot un realizēt visu valsts iedzīvotāju vēlmes un intereses. Tādēļ partijas savā starpā ir ļoti atšķirīgas pēc to ideoloģijas un uzskatiem – lai balstiesīgajiem būtu no kā izvēlēties un kuras partijas viedoklis un ziņojumi tiem liekas vispiemērotākais viņu uzskatiem. Viena partija stāv par valsts zemnieku un lauksaimnieku attīstību, cita par dažādu iedzīvotāju nacionalitāšu pieņemšanu un atbalstīšanu, veicinot draudzīgas attiecības starp šo nacionalitāšu pārstāvjiem, vēl cita ziņo, ka ir gatava lielām pārmaiņām un ir gatavi mainīt lietas un virzīt dažādus notikumus uz priekšu, lai valsts piedzīvotu ātrāku izaugsmi. Un ir vēl citas, kuras savos ziņojumos mērķauditorijām stāsta par to, cik svarīgi ir aizstāvēt ne tikai lielpilsētās (galvenokārt - galvaspilsētā) dzīvojošos, bet arī lauku rajonos dzīvojošos valsts iedzīvotājus.
Pavisam droši var teikt, ka ziņojumi tiek segmentēti, un partijas pirms vēlēšanām veic priekšizpēti, lai saprastu savu mērķauditoriju jeb cilvēkus, kuri tiks uzrunāti konkrētajās vēlēšanās. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация