Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:844777
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Veselus un skaistus zobus grib visi. Apžilbinošs smaids ir spējīgs radīt brīnumus saskarsmē ar cilvēkiem: darbā, ar draugiem. Katrs cilvēks ar veselu prātu rūpējas par saviem zobiem un smaganām savu iespēju un zināšanu mērā. Tomēr, cik bēdīgi nebūtu, bet šās zināšanas bieži izrādās virspusējas vai, kas vēl sliktāk, nepareizas. Nepareizi priekšstati par mutes dobuma aprūpi bieži kļūst par problēmu cēloni: no nepatīkamas smakas no mutes un neapmierinošas emaljas krāsas līdz pat nopietnām saslimšanām, tādām kā kariess, parodontīts un citas. Lūk, kāpēc ir svarīgi griezties pie stomatologa un tikai kopā ar viņu izvēlēties mutes dobuma higiēnas līdzekļus. Katra cilvēka stomatoloģiskas veselības stāvoklis ir unikāls, lūk, kāpēc ir svarīga individuāla pieeja.
Tomēr katram ir jābūt pietiekami izglītotam personiskas higiēnas jautājumos, vēl jo vairāk, ka vairumā gadījumu savas veselības aprūpes priekšmetus un līdzekļus mēs izvēlamies patstāvīgi. Ja ziepju, šampūna, gēla dušai un citu higiēnas līdzekļu izvēlē mēs vadāmies tikai pēc personiskām priekšrokām, tad mutes dobuma aprūpes līdzekļu izvēles laikā ir jāatceras, ka mēs izvēlamies sev zāles. Tas skar, vispirms, zobu pastu, kuras nepareiza izvēle ne tikai nelems eksistējošās problēmas, bet gan radīs jaunus.
Baltināšana ar abrazīvu zobu pastu.
Abrazīvās vielas, kas atrodas baltinošo zobu pastu sastāvā, mehāniski noņem aplikumu un kā ar smilšpapīru nopulē zobu virsmu. Ja zobiem ir kādi defekti, abrazīvo pastu lietošana tos var pastiprināt. Tādēļ liela vērība jāpievērš zobu tīrīšanas tehnikai, jo no tās lielā mērā atkarīgs iznākums. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация