Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.07.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 1.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 2.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 3.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 4.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 5.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 6.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 7.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 8.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 9.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 10.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 11.
  • Презентация 'Degustāciju organizēšana', 12.
Фрагмент работы

Degustācija
Cēlies no franču virtuves agrāk par 20. gs un pilnīgi atšķiras no pierastā ēdienu pasniegšanas veida;
Tas ir kulinārijas termins, kas nozīmē “rūpīga, atzinīga dažādu ēdienu nogaršošana”, fokusējoties uz izjūtām par kulinārijas mākslu un firmu precēm;
Maza produkta daudzuma nogaršošana, lai noteiktu tā kvalitāti;
Māksla ēdienu nogaršošanā;
Izbaudīšana.
Degustācijas nozīme
Ideāls veids ātrākai iepazīstināšanai ar jaunāko produkciju;
Pamats produktu tirdzniecības veicināšanai;
Liek justies pircējam īpašam;
Esošie klienti uzzina pirmie par jaunāko produkciju.

Коментарий автора
Atlants