Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.08.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Образец документа 'Gaļas kulināra amata apraksts', 1.
  • Образец документа 'Gaļas kulināra amata apraksts', 2.
Фрагмент работы

Darba pienākumi
Vadīt ražošanas nodaļu - darba procesā sadarbojas ar uzņēmuma vadītāju un gaļas apstrādes operatoriem;
Izstrādāt gaļas produktu receptes;
Patstāvīgi plānot, organizēt un izpildīt darbu gaļas produktu ražošanas posmos;
Atlasīt un izvērtēt izmantojamo izejvielu un materiālu atbilstību izvirzītām kvalitātes prasībām;
Novērst neracionālu izejvielu un materiālu izlietojumu;
Pārzināt reglamentētās prasības nozarē un pārtikas higiēnā;
Pārzināt riska analīzes principus kritiskajos kontroles punktos, ievērot tos tiešo pienākumu pildīšanā, kā arī uzraudzīt to izpildi pakļautībā esošajā ražošanas posmā un nodrošināt nepieciešamo uzskaiti attiecīgajā ražošanas posmā;
Ievērot darba un vides drošību.

Коментарий автора
Atlants