Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.07.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 1.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 2.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 3.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 4.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 5.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 6.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 7.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 8.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 9.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 10.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 11.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 12.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 13.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 14.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 15.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 16.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 17.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 18.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 19.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 20.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 21.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 22.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 23.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 24.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 25.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 26.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 27.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 28.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 29.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 30.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 31.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 32.
  • Реферат 'Uzņēmuma tēla veidošanas stratēģija SIA "Ksavers"', 33.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    6
1.  UZŅĒMUMA TĒLA VEIDOŠANA JEB REPUTĀCIJAS MENEDŽMENTS    7
1.1.  Gudvila vērtības novērtējums un zīmola aizsardzība    8
1.2.  Zīmola aizsardzība    8
1.3.  Zīmola vērtības noteikšanas metodes    12
1.4.  Firmas stils    12
1.5.  Uzņēmuma reputācijas stratēģijas    14
  Notikumu mārketings – reputācijas nostiprināšanai    15
2.  SIA „KSAVERS” TĒLA NOVĒRTĒJUMS    17
2.1.  SIA „Ksavers” darbības apraksts    17
2.2.  Uzņēmuma Logo    17
2.3.  Konkurence kā reputācijas iegūšana un nostiprināšana    18
2.4.  SIA „KSAVERS” reputācijas stratēģija    21
3.  SIA „KSAVERS” ATPAZĪSTAMĪBA    22
  SECINĀJUMI    28
  PRIEKŠLIKUMI    29
  IZMANTOTO INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    30
  PIELIKUMS (anketa)    31
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. 2011. gadā pasaules populārākais zīmols bija Coca-Cola, aiz viņa seko IBM, Microsoft un Google, kuru zīmola vērtība pārsniedz 50 milj. ASV dolāru;
2. Pasaulē ir ļoti maz pārdodamo logo, taču ļoti veiksmīgi pārdodamo logo spēj izveidot automobīļu ražotāji;
3. Uzņēmums izmanto reputācijas stratēģiju „Produkts – mūsu lepnums”;
4. Uzņēmums neveido nekādu sakaru ar sabiedrību kā sponsorēšana, labdarība, reklāmas, atlaides, dāvanas utt.;
5. Uzņēmuma logo izveidots 2003. gadā, kad uzņēmums paplašinājās, uzbūvējot jaunu ēku un piedāvāja jaunu pakalpojumu – cilvēku izmitināšanu;
6. Izveidotais logo, neasociējas ar sabiedriskās ēdināšanas iestādi vai moteli;
7. SIA „KSAVERS” ir nozīmīgs konkurents ne tikai Jēkabpils apkārtnē, bet arī starp A6 un A12 šosejas sabiedriskās ēdināšanas iestādēm un moteļiem;
8. Uzņēmumu atpazīst 65% respondentu, no kuriem 48% ir apmeklējuši konkrētu uzņēmumu;
9. Izvēloties sabiedriskās ēdināšanas iestādi 34% gadījumos noteicošais faktors ir garša;
10. Vienā pirkuma reizē klienti atstāj no 1.50 Ls līdz pat vairāk kā 5 latu;
11. Vidējā vienā reizē atstātā summa sabiedriskās ēdināšanas iestādē ir 3.32Ls;
12. 80% gadījumos uzņēmuma logo paliek atmiņā.

PRIEKŠLIKUMI
1. Piestrādāt pie jauna logotipa izstrādāšanas vai esošā izmainīšanas, jo pirmkārt tas ir nepārdodamais logo, un otrkārt tam būtu jāasociējas ar sabiedriskās ēdināšanas iestādi un/vai motelis. Izstrādāt vairākus desmitus iespējamos variantus un izvēlēties labāko, pēc balsošanas principa ar visu uzņēmuma darbinieku kolektīvu;
2. Veidot sakarus ar sabiedrību, nopozicionējot sevi kā uzņēmumu, kas rūpējas ne tikai par saviem klientiem bet arī par piemēram bezpajumtniekiem. Vienu reizi mēnesī nodrošināt vismaz ar karstu zupu bezpajumtnieku patversmē. Par šādu labdarību parasti raksta arī presē (vietējās avīzēs), kas kalpos gan kā sava veida reklāma, gan arī gūs labas atsauces par uzņēmumu un arī cels tā prestižu.
3. Tā kā uzņēmumam nav sava saukļa, pie reizes ar logotipa nomaiņu arī jāizstrādā skaļš sauklis, kas vienmēr papildinās, logo un pacels uzņēmumu augstāk. Konkrētam uzņēmumam vislabāk ir izveidot imperatīvu vai aprakstošu saukli.

Коментарий автора
Atlants