Kādas rakstura iezīmes tiek pieprasītas?
Uzmanība pret detaļām bija visbiežāk minētā īpašība, 70% kafejnīcu un restorānu norādīja, ka tā nepieciešama pavāra amatam. Tas ir neieciešams, jo ēdiena gatavošanā bieži ir jāveic precīzi mērījumi un precīzi jāievēro receptes. Augstu tika novērtētas arī komandas darba prasmes (65%), jo pavāri bieži strādā straujā, augsta spiediena vidē un viņiem ir jāsadarbojas ar citiem virtuves darbiniekiem. Bieži tika pieminēts arī radošums (55%), jo šefpavāriem bieži tiek uzdots izveidot jaunus ēdienus un ēdienkartes elementus. Bieži tika pieminēta arī spēja strādāt zem spiediena (50%) un laika plānošanas prasmes (45%), uzsverot, cik svarīgi ir efektīvi un produktīvi strādāt rosīgā virtuvē. Kā arī visi restorāni un kafejnīcas prasa augstu atbildības sajūtu (100%)…