Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 1.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 2.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 3.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 4.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 5.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 6.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 7.
  • Презентация 'Prakses atskaite ēdināšanas servisā', 8.
Фрагмент работы

Ēdienu gatavošana
Gatavojot ēdienu, rūpīgi tiek sekots līdzi kulinārijas receptē norādītajam gatavošanas laikam un temperatūrai. Visus ēdienus gatavo, līdz tie ir pilnīgi gatavi. Īpaši pārbauda mājputnu gaļas izstrādājumu gatavību.

Virtuves saimniecība
Telpās, kur notiek darbības ar pārtiku, atbilstoši uzņēmuma tehnoloģiskajiem procesiem, izvieto atsevišķas mazgāšanas ierīces ar tekoša karstā un aukstā ūdens padevi pārtikas produktu mazgāšanai.
Visas darba iekārtas un aprīkojums ir izvietots ražošanas telpās atbilstoši paredzētai produktu gatavošanas tehnoloģijai, lai novērstu pārtikas piesārņošanos un nodrošinātu efektīvu tīrīšanu. Tās ir konstruēts, lai nepieļautu netīrumu uzkrāšanos, kondensāta un pelējuma rašanos. …

Коментарий автора
Atlants