-
Personālvadība restorānā X
Оцененный!
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Personālvadība | 4 |
1.1. | Personāla plānošana | 4 |
1.2. | Personāla vervēšana un rezervju veidošana | 5 |
1.3. | Pretendentu atlase uz brīvām un jaunām darbavietām | 6 |
1.4. | Darba algas, prēmiju, atvieglojumu sistēmas vadīšana | 7 |
1.5. | Jauno darbinieku adaptācija | 8 |
1.6. | Darbinieku izglītošana un apmācīšana | 9 |
1.7. | Darbinieku rīcības un darba rezultātu novērtēšana | 10 |
1.8. | Darbinieku virzības regulēšana | 11 |
2. | Personālvadība uzņēmumā SIA „DC Krasts” | 12 |
2.1. | SIA „DC Krasts” | 12 |
2.2. | Personālvadība | 12 |
2.3. | Personāla plānošana | 13 |
2.4. | Personāla vervēšana un rezervju veidošana | 14 |
2.5. | Pretendentu atlase uz brīvām un jaunām darbavietām | 14 |
2.6. | Darba algas, prēmiju, atvieglojumu sistēmas vadīšana | 15 |
2.7. | Jauno darbinieku adaptācija | 16 |
2.8. | Darbinieku izglītošana un apmācīšana | 16 |
2.9. | Darbinieku rīcības un darba rezultātu novērtēšana | 17 |
2.10. | Darbinieku virzības regulēšana | 18 |
Secinājumi un priekšlikumi | 19 | |
Izmantotās literatūras saraksts | 20 |
Studiju darba tēmas izvēli ietekmēja pašreizējā darba pieredze uzņēmumā SIA „DC Krasts” Double Coffee bārā un studiju laikā iegūtās zināšanas par uzņēmumu menedžmentu, īpaši personālvadību. Lielu iespaidu uz autori atstāja arī iekšējie Double Coffee semināri – apmācības par viesmīļu profesionalitātes un attieksmes nozīmi apkalpošanas procesā. Protams, spēcīga motivācija izpētīt uzņēmuma SIA „DC Krasts” darbību bija Double Coffee bāru-restorānu tīkla straujā un veiksmīgā attīstība ne tikai Rīgā, bet visā Baltijā.
Rakstot šo darbu, autores mērķis ir raksturot personālvadību uzņēmumā SIA „DC Krasts”. Lai sasniegtu mērķi, autores uzdevumi ir:
1.Teorētiski pamatot personālvadības funkcijas, izvērtēt to saistību ar viesmīlības uzņēmumu darbību. Izskaidrot personāla lomu restorāna darba pilnveidošanā;
2.Raksturot uzņēmuma SIA „DC Krasts” personālmenedžmentu, izvērtēt tā nozīmi.
3.Izteikt priekšlikumus personālvadības darba pilnveidošanai.
Darbs strukturēts divās nodaļās. Pirmā nodaļa veltīta personālvadības funkcijām, kas ir darba teorētiskā daļa. Otrā nodaļā ir personālvadības raksturojums ēdināšanas uzņēmumā SIA „DC Krasts”, kas ir darba praktiskā daļa.…
kvalitatīvi izstrādāts darbs par personālvadību restorānā X, kā arī detalizēts prakstiskais pētījums par personālvadības reālo situāciju šajā uzņēmumā. aizstāvēts uz 8.
