Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 1.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 2.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 3.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 4.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 5.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 6.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 7.
  • Презентация 'Pārtikas produktu iepakojumu izpēte', 8.
Фрагмент работы

,,Kungu” baltmaize
Sastāvdaļas: Kviešu milti, ūdens, rapšu eļļa, raugs, cukurs, vājpiena pulveris, pārtikas ražošanas sāls, miežu iesala ekstrakts.

Uzturvērtība
100 g produkta satur : enerģisko vērtību 271kcal taukus 3,5 g (tostarp piesātinātās taukskābes 0,3 g), ogļhidrātus 50,2 g (tostarp cukurs 4,2 g), olbaltumvielas 8,4 g, sāls 1,2 g, šķiedrvielas 2,8 g.

Secinājumi
Manis izvēlētajā produktā ,,Kungu’’ baltmaize bija veselībai kaitīgu vielu
Jogurtā ,,OGA’’ bija alerģisku reakciju izraisoša viela, tā bija krāsviela karmīns.

Коментарий автора
Atlants