Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.11.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Riska analīze kritiskajos kontroles punktos', 1.
Фрагмент работы

Produktu
saņemšana
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums
Produktu uzglabāšana
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums, baktēriju vairošanās

Produktu pirmapstrāde, gatavošana šķērspiesārņ. Gatavo prod. Ar jelo
šķērspiesārņ. Gatavo prod. Ar jelo
Fiziskās, ķīmiskās, mikrobiol. Piesarņojums, baktēriju vairošanās
Termiskā apstrāde
Baktēriju izdzīvošana, sporu veidošana

Коментарий автора
Atlants