Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.07.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 1.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 2.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 3.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 4.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 5.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 6.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 7.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 8.
  • Реферат 'Pusdienu restorāns "Teci, teci"', 9.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  PEST    4
1.1.  PEST ANALĪZE    4
2.  MĒRĶAUDITOREJA    5
2.1.  Mērķa tirgus    5
2.2.  Mārketinga mērķis    5
3.  DARBĪBAS PLĀNS    6
3.1.  Nepieciešamie resursi un izmaksas    6
  SECINĀJUMI    7
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA UN AVOTI    8
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1) Mūsdienās strauji pieaug ēdināšanas uzņēmumu skaits.
2) Ir ļoti daudzi svarīgi faktori, pēc kuriem jāvadās, lai varētu veiksmīgi atvērt uzņēmumu un gūt peļņu.
3) PEST analīze var kontrolēt dažādus uzņēmējdarbības faktorus.
4) Ir svarīgi noteikt mērķauditoreju.
5) Apzinoties, kas produktu vai pakalpojumu pirks, var izvēlēties pareizo veidu, kā veidot pareizu mārketinga komunikāciju.
6) Mūsdienās mājaslapa ir ļoti nozīmīgs pārdošanas rīks.
7) Kopējās izmaksas, lai realizētu šo mārketinga plānu nav ļoti lielas.

Коментарий автора
Atlants