Оценка:
Опубликованно: 14.08.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 1.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 2.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 3.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 4.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 5.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 6.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 7.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 8.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 9.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 10.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 11.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 12.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 13.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 14.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 15.
  • Конспект 'Kvalitātes sistēmas vadības struktūrshēmas un kvalitātes politikas izstrādāšana', 16.
Фрагмент работы

2. Maizes ceptuves „Gluten Free” kvalitātes politika, kas ir definēta kā misija un vīzija
Misija: Veiksmīgs labāko tradīciju un jaunāko tehnoloģiju apvienojums – tāds ir „Gluten Free” ceptās gardās bez lipekļa maizes noslēpums. Lai „Gluten Free” ceptā maize vienmēr garšotu labi, tehnologi izmanto tikai īpaši augstvērtīgas izejvielas – tāpēc mūsu maize smaržo un garšo tikpat labi kā īsta dzīva bez lipekļa maize. Īsta maizes smarža un garša apvienojumā ar augstāko kvalitāti!

Vīzija: Mēs vēlamies kļūt par vienu no lielākajām maizes ceptuvēm valstī un Baltijā, tas balstās uz to, ka maizes meistari – tehnologi – rūpīgi seko visiem jauninājumiem, ieviešot progresīvas tehnoloģijas un vienlaikus saglabājot vecās maizes cepšanas tradīcijas. Tā „Gluten Free” nodrošinās lielisku kvalitāti, drošu un nemainīgi labu garšu.

Коментарий автора
Atlants