Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 1.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 2.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 3.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 4.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 5.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 6.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 7.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 8.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 9.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 10.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 11.
  • Реферат 'Auzu pārslas', 12.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Auzas    3
1.1.  Auzu vēsture    3
1.2.  Auzu vērtība    3
2.  Auzu pārslas    4
2.1.  Auzu pārslu veidi un iegūšana    4
2.2.  Auzu pārslu uzglabāšanas pamatprincipi    4
2.3.  Auzu pārslu pagatavošana    5
2.4.  Auzu pārslu ķīmiskais sastāvs un to nozīme uzturā    5
2.5.  Auzu pārslu sortiments Latvijas veikalos    7
2.6.  „Herkuless” pilngraudu auzu pārslu marķējuma analīze    8
  Secinājumi    10
  Izmantotās literatūras avotu saraksts    11
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Graudaugi ir galvenais ogļhidrātu avots.
2. Auzas cilvēki uzturā izmantojuši jau sen.
3. Auzu pārslas ir ļoti veselīgas – satur gan minerālvielas, gan vitamīnus.
4. Auzu pārslām nav pievienotas pārtikas piedevas vai uzlabotāji, tās ir pilnīgi dabīgas.
5. Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots.
6. Auzu pārslu lietošana uzturā samazina holesterīna līmeni asinīs, tas ir diētisks produkts.
7. Latvijā ir vairākas firmas, kas ražo auzu pārslas.
8. Auzu pārslām nav specifiski uzglabāšanas apstākļi, bet tās var skart ķīmiskas pārvērtības nepareizas uzglabāšanas gadījumā.
9. Latvijas veikalos ir plašs auzu pārslu piedāvājums un izvēles iespējas.
10. Auzu pārslām „Herkuless” marķējumā ir sniegta visplašākā informācija par produktu un tās ir marķētas atbilstoši MK 964. punkta noteikumiem.

Коментарий автора
Atlants