Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:637439
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Patērētājs ārzemju zīmolos vērtē kvalitāti un atpazīstamību, bet vietējos zīmolos – izcelsmi. Arī televīzijas, radio, preses vietējos zīmolus mīl, taču tam ir vienkāršs, bet būtisks skaidrojums – valoda. Kā novēroja DDB Consulting, preses nozarē auditorijas nepārklājas un krievu valodā avīzes ir vairāk mīlētas. Respektīvi, latvieši ir nepastāvīgāki attiecībā uz savu mīļāko avīzi. Jāpiebilst, ka šī nozare, kaut arī ir sarukusi, joprojām demonstrē pietiekoši labu rādītājus, īpaši attiecībā uz žurnāliem. Vai kādreiz varētu aizstāt glancēto žurnālu ar elektronisko versiju? Domāju, ka nē. Jauna žurnāla smarža, patīkami glancētās lappuses, spilgtās, uzrunājošās reklāmas sniedz patīkamas emocijas un pārdzīvojumu, un to nespēj sniegt neviena interneta mājas lapa. Arī televīzijā mīlētākie zīmoli sadalās pēc valodas, tomēr visvairāk tiek mīlēti „importētie” kanāli, kas, visticamāk, spēj piedāvāt skatītājam interesantākus raidījumus.
Mēs visi vairāk vai mazāk esam zīmolu mīlētāji, draugi vai paziņas, un mūsu mīlestību konkrētam zīmolam ietekmē virkni dažādu faktoru. Ekonomiskā krīze mūs piespieda izvēlēties izdevīgāk un racionāli izlietot savus līdzekļus, meklēt un atlasīt vērtīgākos un izdevīgākos zīmolus. Zīmīgi, ka interneta vide ir ļāvusi pietuvināties mūsu mīļākajiem zīmoliem: meklēt informāciju, izteikt viedokli un kritiku, uzklausīt baumas no saviem viedokļa līderiem un piedalīties šī zīmola reputācijas celšanā. Vēl jo vairāk, internets pavēra iespēju arī zīmolam veidot komunikāciju ar saviem mīlētājiem. Esam nepārliecināti savā izvēlē, tāpēc labprāt uzklausām citu viedokļus, lai izdarītu savu izvēli. Mūsu vērtība ir mūsu zeme, tradīcijas, tāpēc izvēlamies un mīlam Latvijā ražotus zīmolus, kas palīdzēs mums veicināt ekonomisko attīstību un virzīt Latviju kā veiksmīgu un mīlētu zīmolu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация