-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Pārtikas piedevu izmantošana saldējumu ražošanā
Реферат для средней школы25
... pievienotas trīs pārtikas piedevas. Vērtēšanas rezūtātā tika ... saldējumiem visvairāk pārtikas piedevas ir pievienotas Druvas ... kurā pievienotas 12 piedevas. Vismazāk pievienoto pārtikas ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevas: emulgatori E 476 poliglicerīna polirīcinoleāts un E 481 nātrija stearoli-laktāts
Реферат для университета7
... īpašības, un piedevas pievienošana nedrīkst maldināt ... ka pētījumi pārtikas piedevu nozarē turpinās attīstīties ... manas izpētītās pārtikas piedevas ražotāji turpinās pievienot ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevas - saldinātāji
Реферат для университета10
... rezultāti par pārtikas piedevu nekaitīgumu, tādēļ jebkura ... pārtikas piedeva, kas līdz šim ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevas. Krāsvielas E 129, E 163
Реферат для университета4
... pasaulei kopumā) pārtikas piedevu jautājumam būtu jāpievērš ... stingrāk jāizvērtē reālā piedevu lietošanas nepieciešamība un ...
Просмотреть -
Pārtikas ķīmiskās piedevas "izskatam"
Презентация для средней школы20
... Ja nebūtu pārtikas piedevu, pārtikas cenas būtu ... sastāvu Daudzas pārtikas piedevas ir kaitīgas cilvēka ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevas un to raksturojums Ādažu diļļu čipsiem
Конспект для средней школы2
Pārtikas piedevas – “Ādažu” diļļu čipsi - ... izmantots kā lēta piedeva, lai pagarinātu uzglabāšanas ... par drošu pārtikas piedevu. Maltodekstrīnu bieži izmanto ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevu saīsinājumu E formas atšifrējums
Конспект для средней школы2
Dzērienus, kuriem pievienotas: 1. E102 (tartrazīns), E104 (hinolīna dzeltenais) 2. E110 (saulrieta dzeltenais FCF, oranždzeltenais S), E120 (košenils, karmīnskābe, karmīni), 3. ...
Просмотреть -
Pārtikas piedevas šokolādes konfektēm
Конспект для средней школы4
Vēsma E330 Uzskata par nekaitīgu uzturā; Var izraisīt alerģisku reakciju cilvēkiem, kuri reaģē uz mononātrija glutamātu. E442, E492 Uzskata par nekaitīgu lietošanai uzturā
Просмотреть -
Sorbāti un sulfāti. Pārtikas piedevas
Презентация для университета20
sorbāti E203 Kalcija sorbāts – sintētisks, iegūst no sorbīnskābes Funkcija – konservants Iespējamā iedarbība – nātrene, ādas kairinājums, astma, alerģiskas reakcijas, uzvedības ...
Просмотреть -
Priekšmeta "Būvmateriāli" programma ar atbildēm. Pirmā daļa
Конспект для университета115
Šūnbetonam ir daudz veidu. Tos klasificē pēc poru iegūšanas paņēmieniem, saistvielu veidiem, cietēšanas apstākļiem un lietojuma. Atkarībā no porainās struktūras veidošanas ...
Просмотреть -
Veselīgas pārtikas ražošana un lietošana
Реферат для средней школы46
Izvērtējot bioloģiskās pārtikas nozīmi uz cilvēku veselību, ir jāņem vērā, ka vēl nav bijuši ilgtermiņa pētījumi. Nav pētītas populācijas, kurās lielākoties tiek izmantota ...
Просмотреть -
Būvmateriālu īpašības un ražošanas tehnoloģijas, pamatkurss - Testi
Конспект для университета155
Kurš no apakšā minētajiem materiāliem ir anizatrops? koksne 2.Vai polimēri ir materiāli, kas ķīmiski sintezēti no vienkāršām organiskām vielām? Jā 3.Kas ir lietošanas derīguma ...
Просмотреть -
Būvmateriālu īpašības un ražošanas tehnoloģijas
Образец документа для университета119
1. Vai betons ir kompozītmateriāls • Jā 2. Kas ir izotropa viela? • Viela, kurai īpašības visos virzienos ir vienādas 3. Organiskie būvmateriāli parasti ir: • Viegli ...
Просмотреть -
Būvmateriālu testu atbildes
Конспект для университета39
109. Agloporīta trūkumi? Absorbē ūdeni no betona javas 110. Lai sauso maisījumu izmantotu pilnvērtīgi, ir nepieciešams/a: Ūdens 111. Kāds ir betons, ja betona saistvielas ...
Просмотреть -
Priekšmeta "Būvmateriāli" programma ar atbildēm. Otrā daļa
Конспект для университета111
17.7. Apdares palīgmateriāli. Krāsošanas darbos lieto dažādus palīgmateriālus: šķīdinātājus, atšķaidītājus, sikatīvus, špaktelēšanas tepes, logu un jumtu tepes, gruntis u.c. ...
Просмотреть -
Antimikrobiālas vielas pienā, to salīdzinājums ar konservantiem
Реферат для университета14
... arī konservanti (pārtikas piedevas) vairumā gadījumu nav ...
Просмотреть -
Betonmācības pirmā semestra eksāmena jautājumi un atbildes
Конспект для университета41
... vai jāievada smalkmalta piedeva.
Просмотреть -
Betons un dzelzsbetons daudzstāvu ēku būvē
Реферат для университета20
... , ūdeni un ķīmiskās piedevas, tā īpašības var ... īpašības. Ar ķīmiskajam piedevām var pastiprināt jau ...
Просмотреть -
Maizes derīguma termiņš
Реферат для университета12
4.2.3. Maizes organoleptiskā vērtēšana Organoleptiskā vērtēšana notika saskaņā ar standartu ISO 4121-2003 „Sensory analysis – Guidelines for the use of quantitative response ...
Просмотреть -
Projekts: Deserta sviesta ražošanas uzņēmuma izveide
Дипломная для университета93
Plānots, ka naudu par produkcijas realizāciju uzņēmums saņems tikai pēc produkcijas noieta, tas ir nākamajā kārtējā mēnesī. 2013. gada plānotie naudas ieņēmumi ir 574 496 LVL. Lai ...
Просмотреть -
Nitrātu un nitrītu klātbūtne gaļas izstrādājumos
Реферат для средней школы10
... problēmas. Šīs pārtikas piedevas ir aizliegtas lietot ...
Просмотреть -
Betona salturība un tās pārbaude
Реферат для университета10
Visa pasaule saskaras ar klimantiskiem apstākļiem, kas ietekmē betona ilgmūžību un tā kvalitāti. Šie dabas faktori, kas izraisa betona konstrukciju koroziju (skat. 1.att) ir ...
Просмотреть -
Būvmateriālu īpašības un ražošanas tehnoloģijas
Конспект для университета20
15. Jumta seguma materiāli, īpašības: 15.1. Jumta seguma materiāli (dabiskie jumta segumi – niedru, koka, velēnu, salmu, akmens šīfera; bezazbesta šīfera; kārniņi – māla un ...
Просмотреть -
Piena produktu marķējumu nozīme patērētāju informētības veicināšanā
Реферат для средней школы33
SECINĀJUMI 1. Piena produktus klasificē: • pēc tajos esošo uzturvielu satura; • pēc ražošanas procesā iegūtajiem galaproduktiem. 2. Piens un piena produkti ir lielisks kalcija ...
Просмотреть -
Dievu pārdabiskās spējas grieķu mitoloģijā
Реферат для университета26
... kā spējas tika piedēvētas tās dabas norises ...
Просмотреть