-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Ēdienu gatavošanā izmantojamās izejvielas - Zivis
Реферат для университета9
... produkti o gaļa, zivis, kā arī citi ... sīkāk tiks aplūkotas zivis, to uzturvērtība, nozīme ...
Просмотреть -
Pārtikas produkti, to veselīgums un nozīme uzturā. Zivis un un to pārstrādes produkti
Реферат для университета13
Cilvēka veselība, skaistums, darbaspējas lielā mērā ir atkarīgas no viņa paša. Sevišķi daudz cilvēks var darīt sava svara labā. Veselīgs, pilnvērtīgs uzturs būtiski veicina cilvēka ...
Просмотреть -
Zivis
Презентация для основной школы10
... veidi, kuros dzīvo zivis Saldūdens Dzīvo asari ... , reņģes, lucīši. Zivis - caurceļotājas Zivis, kuras dzīvo gan ...
Просмотреть -
Zivis un to lietošana uzturā
Презентация для основной школы13
... ar vitamīniem visbagātākās zivis ir zutis un ... -22%. Aminoskābju dēļ zivis ir cilvēkam ļoti ... . Pēc tauku satura zivis var nosacīti iedalīt ...
Просмотреть -
Toksiskās vielas zivīs
Презентация для средней школы13
... savienojumiem. Atrodams kūpinātās zivīs. Tā ir augsti ...
Просмотреть -
Pārtikas resursu veidi: augkopības produkti, lopkopības produkti, zivis, jūras produkti
Реферат для университета9
2014.g. okeāna nozveja un zivju fermas nodrošināja pasauli ar 164 milj. t zivju, vēžveidīgo un molusku. No tiem 145 milj. t tika izmantots kā cilvēku pārtika, kas ir aptuveni 20 kg ...
Просмотреть -
Просмотреть
-
Maksas zivju dīķu piedāvājuma un pieprasījuma analīze Madonas novadā
Дипломная для университета125
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Secinājumi: 1. Pamatojoties uz pētījuma analīzes datiem maksas zivju dīķu piedāvājumus visbiežāk izmanto vīrieši (61%), no kuriem (50%) ir darbspējas, ...
Просмотреть -
Zivju kūpināšanas raksturojums Latvijā
Реферат для средней школы16
... veidu gaļu un zivis. Izšķir karsto un ...
Просмотреть -
Smago metālisko elementu satura izvērtējums svaigās un kūpinātās reņģēs
Дипломная для университета32
... un citiem faktoriem. Zivis var būt kā ... metode PAO noteikšanai zivīs un zivju produktos ...
Просмотреть -
Zivju konservu sortiments, sastāvs, uzturvērtība un drošība
Реферат для университета5
... vairāk nekā pašas zivis, kuru dēļ ir ... avots, jāatceras, ka zivīs uzkrājas ūdenstilpnēs nonākušais ...
Просмотреть -
Latviešu ticējumi un paražas
Реферат для средней школы31
Definēt, kas īsti ir tautas paražas, nav viegli. Pirmā kārtā paražas jāšķir no paraduma jeb ieraduma. Tā atsevišķa cilvēka ieradums pēc pusdienas nogulēties jeb vakaru pavadīt ar ...
Просмотреть -
Kulinārais tūrisms lībiešu krastā
Реферат для университета42
Lauku tūrisma ceļojuma nolūks ir vēlme iepazīties ar lauku dzīvi. ikdienu un lauksaimniecisko ražošanu, atpūsties laukos. Lauku tūrisms ietver arī atpūtas un kultūras tūrisma ...
Просмотреть -
Latvijas mazo ostu salīdzinājums
Реферат для университета22
SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI Darba gaita tika izstrādāti šādi secinājumi: 1. Gan mazās, gan lielās ostas ir nozīmīgi ekonomiskās attīstības elementi piekrastes reģionos, tās ir ...
Просмотреть -
Veģetārisms, tā ietekme uz organismu
Реферат для средней школы17
... ne gaļu, ne zivis, ir grūti uzņemt ...
Просмотреть -
Zvejniecība
Реферат для университета10
SECINĀJUMI Lai gan Senajā Izraēlā ir salīdzinoši maz gan tekstuālo, gan ikonogrāfisko liecību, par zvejniecību, tomēr arheoloģiskie izrakumi atklāj, ka izraēlieši jau gana sen ...
Просмотреть -
Ērgļi
Конспект для средней школы44
DABISKĀS VIDES ZAUDĒŠANA Filipīnu reģionu līdz pat XX gadsimta sākumam pilnībā klāja lietusmeži.1945.gadā tie vēl aizņēma divas trešdaļas platības, taču mūsdienās 80% mežu ir ...
Просмотреть -
Ūdrs - skaists un graciozs dzīvnieks
Конспект для средней школы15
... vieni. Barība: galvenokārt zivis.
Просмотреть -
Pārtikas produktu pirmapstrāde
Презентация для университета80
Pārtikas produktu kvalitātiietekmējošie faktori: - izejvielas, no kurām iegūst pārtikas produktus, to fizikālās īpašības un ķīmiskais sastāvs. - tehnoloģiskais process, kas ...
Просмотреть -
Sensori aktīvi savienojumi lasī, fenhelī un dillēs
Конспект для университета10
Fenolu savienojumu izmaiņas diļļu kaltēšanas procesā Kaltēšana ir viena no senākajām metodēm, kas tiek izmantota garšaugu saglabāšanai. Mikroviļņu vakuuma kaltēšana ir efektīva ...
Просмотреть -
Ergonomisko risku izvērtēšana zvejniecībā
Реферат для университета25
Оцененный!... piekrastes zvejnieki zvejo zivis ezeros, upēs un ... izkrata no tiem zivis un dodas atpakaļ ... krastā. Tad viņi zivis saber kastēs un ... murdus, lai zvejotu zivis. Jūras piekrastes zvejnieki ...
Просмотреть -
Просмотреть
-
Medicīniskā parazitoloģija
Конспект для университета39
... - lašu dzimta (Salmonidae) zivis. Galvenā nozīme slimības ... invadējas, lietojot uzturā zivis ar plerocerkoīdiem. Epidemioloģija ...
Просмотреть -
Dabaszinību pamati pirmsskolā
Конспект для университета19
Secinājumi Pildot patstāvīgu darbu kursā, „Dabaszinību pamati pirmskolā” mani secinājumi ir sekojošie. Cilvēks nav galvenā darbojošās personas un dabas pavēlnieks, bet gan īpaša ...
Просмотреть -
Zīriņi
Конспект для средней школы18
... ziemo medīdams sīkas zivis Antarktīdas piekrastē. Tālajos ...
Просмотреть