Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:960279
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.nodaļa.  Kopsavilkums    3
2.nodaļa.  Uzņēmuma un nozares raksturojums    5
3.nodaļa.  Pakalpojumu un preču raksturojums    9
4.nodaļa.  Noieta tirgus raksturojums    12
5.nodaļa.  Konkurenti un konkurentu priekšrocības    14
6.nodaļa.  Mārketinga plāns    16
7.nodaļa.  Ražošanas plāns    20
8.nodaļa.  Organizatoriskais plāns    22
9.nodaļa.  Finanšu plāns    24
10.nodaļa.  Finanšu stratēģija    29
11.nodaļa.  Potenciālie riski    30
  Pielikums    31
  Literatūras saraksts    34
Фрагмент работы

KOPSAVILKUMS

Individuālais komersants „Stūrmanis” tiks veidots, lai sniegtu jaunu kvalificētu pakalpojuma veidu autovadītāju apmācības jomā - autovadītāju apvienotas teorijas un braukšanas nodarbības, kas dos iespēju labāk saprast pasniegto materiālu.
Autoskolas Stūrmanis misija ir īstenot jauno apmācības projektu, lai palielināt apmācības kvalitāti un padarīt apmācību vieglāku cilvēkiem.
Uzņēmuma galvenie mērķi:
• Īstenot jauno apmācības projektu, lai iegūt lielāku tirgus daļu. Nākotne atvērt filiāles gan Rīgas pilsēta gan Latvijā.
• Palielināt uzņēmuma peļņu. Iegādāties jaunas mācību mašīnas. Palielināt pafinansējuma līmeni, lai pēc iespējas mazāk stāties kredītsaistības.
• Nodarbināt cilvēkus, kuriem ir sertifikāts autovadītāju apmācībai, nodrošinot viņiem visas sociālas garantijas. Regulāri gan pašam, gan citiem uzņēmuma darbiniekus sūtīt uz kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem.
• Veikt kvalitatīvu apmācību. Paaugstināt skolas prestižu, saņemot labu attieksmi sabiedrība un līdz ar to vairāk klientu.
Pirmā dibināšanas gadā uzņēmuma plānoti ieņēmumi ir 30300.00 LVL, izdevumi, kas saistīti ar ražošanu ir 20550.00 LVL un administrācijas izdevumi ir 7916.86 LVL. Tīra peļņa ir 2514.63 LVL, pēc rezultātiem var redzēt, ka uzņēmums strādā diezgan veiksmīgi un var turpināt savu darbību pie peļņas palielināšanas.
Uzņēmumu plāno reģistrēt 2008. gada 15. decembrī, Rīgā kā individuālo komersantu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1500.00 LVL naudā un automašīna, kuras vērtība ir 6350.00 LVL. Uzņēmums atradīsies Rīgā, Kurzemes prospekts 142.
Lai veiktu nepieciešamo īrēto telpu remontu un iekārtošanu, laukuma iekārtošanu, un pamatlīdzekļu pirkšanu no bankas tiks paņemts kredīts 5500.00 LVL apmērā. paņemto bankā kredītu uzņēmējs plāno atgriezt piecu gadu laikā, pirmo gadu maksājot tikai procentus, sākot ar otru gadu - pamatsummu.
Autoskolu tirgus Latvijā ir ļoti plašs, kas galvenokārt specializējas uz teorētiskas apmācības kursiem, praktiskas braukšanas kursiem un 10% no visām autoskolām piedāvā ekstremālas braukšanas kursus. Klasificējot autoskolu tirgu tur pastāv brīva konkurence, kurā liels skaits autoskolu, kas piedāvā vienveidīgo produktu. Jauno autoskolu iestāšanas šādā tirgū nav ierobežota. Visi pircēji un pārdevēji ir pilnība informēti par pakalpojuma cenu.
Uzņēmuma komanda ir neliela. Tas sastāva ir uzņēmējs viņš arī ir instruktors, kas sniegs pakalpojumus un kuram ir speciāli sertifikāti, lai veiktu apmācību. Biroja vadītājs, kas kontrolēs dokumentu aprīti un grāmatvedības pakalpojumi tiek saņemti no grāmatvedības firmās.
Biznesa plāns ir izstrādāts uzņēmuma dibinātājam un kreditoriem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация