Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:787449
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmums    4
  Uzņēmuma apraksts    4
  Uzņēmuma mērķi    4
  Veiksmes pamatojums    4
  Uzņēmuma pamatkapitāls    5
  Uzņēmuma dalībnieki    5
  Ārējie investori    5
  Restorāna koncepcija    6
  Pakalpojumi    8
  Mārketinga plāns    10
  Tirgus analīze    10
  Mārketinga stratēģija    11
  Riska faktori    12
  Finanšu plāns    15
  Restorāna „Spārkls” izmaksas jeb investīciju apjoms    15
  Plānotais peļņas vai zaudējumu aprēķins    15
  Uzņēmuma ieņēmumi    15
  Uzņēmuma izdevumi    16
  Procentu izdevumi un kredīta apkalpošana    17
  Pamatlīdzekļu nolietojums    17
  Plānotais naudas plūsmas pārskats    17
  Plānotā uzņēmuma bilance    18
  Svarīgāko projekta finanšu rādītāju analīze    19
Фрагмент работы

Saistības
Uzņēmuma saistību īpatsvars attiecībā pret aktīviem pirmajos gados ir ļoti liels, kas galvenokārt ir saistīts ar ārējā finansējuma (kredīta) piesaistīšanu projekta kapitālieguldījumu programmas realizēšanai. Uzņēmumam uzsākot saimniecisko darbību, saistības ar kredītiestādēm 5 gadu periodā tiks dzēstas un kopējais saistību īpatsvars pakāpeniski samazināsies.
Svarīgāko projekta finanšu rādītāju analīze
Atmaksāšanās periods. Dotā projekta faktiskais atmaksāšanās periods sastāda 3,54 gadus.
Projekta diskontētā tagadnes vērtība par diskonta faktoru pieņemot vidējo svērto kapitāla cenu, kas manā gadījumā ir 8,87%, iegūstam 60 829 EUR.
Iekšējā peļņas norma šim projektam 10 gadu periodā ir 24,31%.
Tīrā peļņa/ saimnieciskās darbības ienākumi ir rādītājs, kas parāda Uzņēmuma tīro peļņu uz 1 EUR apgrozījuma. Tā kā pirmajā gadā notiek restorāna izveides process, kā dēļ saimnieciskās darbības ienākumi ir nelieli, bet peļņa negatīva, tad arī šis rādītājs ir negatīvs, bet sākot ar otro darbības gadu tas ir pozitīvs un nostabilizējas 0,08 EUR robežās sākot ar 2017.gadu.
Tīrā peļņa/ vidējais pamatkapitāla lielums jeb pašu kapitāla atdeves rādītājs pirmajā gadā ir negatīvs. Iemesls ir Uzņēmuma saimnieciskās darbības ieņēmumi, kuri ir nelieli, jo savu saimniecisko darbību uzsāks tikai maija mēnesī. Sākot ar otro darbības gadu, pašu kapitāla atdeve pieaug un ir pozitīva un šādai izaugsmei ir tendence turpināties (2016.gadā 0,46, 2024.gadā 0,89 EUR).

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация