Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:550461
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.04.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    3
  Produkcija un pakalpojumi    4
  Organizācijas materiāli, tehniskā bāze    10
  Tirgus un konkurentu analīze    15
  Uzņēmuma vadība un personāls    21
  Riski    26
  Finanses    28
Фрагмент работы

Organizācijas raksturojums: Pirmsskolas vecuma bērnu interešu izglītības centrs “Pūcīšu skola” piedāvā nodarbības bērniem vecumā no 3- 6 gadiem. Tiek piedāvātas šādas nodarbības – zīmēšana, dziedāšana, dejošana, burtu mācība un rokdarbi. Visas nodarbības notiek grupās, katrā grupā no 7 līdz 12 bērniem. Nodarbības notiek piecas dienas nedēļā un bērnu vecākiem ir iespēja izvēlēties, kādas nodarbības viņu atvases apmeklēs un kādos laikos. Nodarbības vadīs augsti kvalificēti pedagogi un nodarbībām tiks izmantoti ekoloģiski materiāli. Bērnu vecākiem būs iespēja interneta tiešsaistē, ar autorizētu pieeju, vērot savu bērnu darbību „Pūcīšu skola” nodarbību laikā, lai uzzinātu vairāk par bērna saskarsmes spējām un izvērtētu savu bērnu uzvedību ārpus mājām. Pēc finanšu aprēķiniem tiek prognozēts, ka uzņēmuma pirmajos trīs darbības mēnešos tas cietīs vismaz vienu tūkstoti latu lielus zaudējumus, taču gada beigās peļņa pēc obligātās rezerves iemaksas sasniegs vismaz trīs tūkstošus. Ir izstrādāts efektīvs mārketinga plāns, kas ļauj uzņēmumam piedāvāt zemāko cenu starp saviem konkurentiem, ļaujot tam brīvi virzīties tirgū un veiksmīgi uzsākt savu darbību, lai vēlāk to paplašinātu un atvērtu filiāles arī citās pilsētās.
Misija: Nodrošināt pirmsskolas vecuma bērniem attīstošas, radošas un pilnveidojošas nodarbības, rosināt viņos zinātkāri, attīstīt domāšanu, saskarsmes spējas, palīdzēt veidot harmonisku personību, iepazīstināt ar mūsdienu kultūru, kā arī veicināt izpratni par latviešu tradicionālo kultūru.
Vīzija: Kļūt par populārāko un visvairāk apmeklētāko pirmsskolas vecuma bērnu interešu izglītības centru Rīgā un citās pilsētās.
Mērķi: Izstrādāt pirmsskolas vecuma bērniem atbilstošas nodarbības, izveidot drošu un patīkamu vidi gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošināt profesionālu attieksmi un darbu no pedagogu puses, veicināt vecāku interesi par bērnu attīstību.

Produkcija un pakalpojumi

Pakalpojumi: Uzņēmums „Pūcīšu skola” piedāvā kultūrizglītības nodarbības pirmsskolas vecuma bērniem no 3-6 gadiem, lai nodrošinātu iniciatīvas, zinātkāres, patstāvības un radošās darbības attīstību. Šajā vecumā bērniem ļoti svarīgi ir zīmēt, dziedāt, rakstīt, dejot, mācīt rotaļas un citas lietas, bet ne visiem ir dota tāda iespēja. Pašreiz Latvijā ir problēmas ar iekļūšanu bērnudārzos, ir jāgaida garās rindās un tas var aizņemt pat vairākus gadus. Tieši tāpēc nepieciešamas atsevišķas iestādes, kur bērns var dejot, dziedāt, zīmēt, apgūt Latvijas kultūru un attīstīt savas radošās spējas. Uzņēmumā „Pūcīšu skola” tiek piedāvātas bērnu attīstībai svarīgākas nodarbības, t.i., zīmēšanas, dziedāšanas, rokdarbu, dejošanas un burtu mācības nodarbības.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −11,98 €
Комплект работ Nr. 1250744
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация