Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:167879
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Kopsavilkums

Uzņēmums SIA „Medus bite” ir dibināts 2006.gada 30. maijā un veiksmīgi darbojas vēl līdz šim. Uzņēmums pastāv salīdzinoši neilgi, taču tā uzkrātā pieredze ir diezgan liela, jo kopš tā dibināšanas uzņēmums ir attīstījies un tā vadītāji (arī strādnieki) ir mācījušies no pieļautajām kļūdām un prasījuši padomu arī pieredzējušiem biškopjiem.
Uzņēmumā SIA „Medus bite” tiek iegūts medus. Iegūtais medus ir bioloģiski tīrs un veselīgs, bez piemaisījumiem. Bites, no kurām iegūst šo medu, ir audzētas ar mīlestību, piekopjot senas un pārbaudītas bišu kopšanas tradīcijas. Produkta iegūšanas ceļā netiek izmantotas jebkādas ķimikālijas, kas uzlabotu iegūtā medus garšu vai tā kvantitāti, jo uzskatām, ka dabīgs medus ir kvalitatīvāks un pieprasītāks Latvijas tirgū.
Konkurētspējīgais medus tiek iegūts no bitēm, tās audzējot stropos. Bites tiek barotas ar speciālu barību un ik pēc noteikta perioda no stropiem tiek izņemti koka rāmji ar medus šūnām. Vēlāk medus tiek izsviests no šūnām ar medussviedi. Tad medus tiek iepildīts stikla burciņās, kurām pievieno etiķeti ar uzņēmuma zīmolu, un noteikta tā cenā atkarībā no burciņas tilpuma.

Izredzes nākotnē

Tā kā uzņēmums ir diezgan mazs, nākotnē ir paredzēts to paplašināt. Līdz ar stropu skaitu un strādnieku skaitu palielināšanu, palielināsies arī tā ražošanas apjomi. Ņemot vērā šo uzņēmuma paredzamo attīstību, uzņēmumam varētu būt pietiekami liels potenciāls, lai veiksmīgi konkurētu ar citiem konkurējošiem uzņēmumiem. Kā jau minējām, medus ir pilnīgi dabīgs un bioloģiski tīrs, tāpēc arī pieprasījums līdz ar piedāvājumu palielināsies un medus kļūs pazīstams pircēju vidū, vismaz rajonā, kurā atrodas uzņēmums SIA „Medus bite”. Uzņēmuma paplašināšana tiks veikta iespēju robežās ar mērķi apmierināt pieprasījumu ne tikai esošajā rajonā, bet arī tuvākajos kaimiņu rajonos.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация