Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:132395
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Biznesa plāns ir rīcības modelis, uzņēmējdarbības mērķu noteikšana, to sasniegšanas stratēģijas un taktikas izstrādāšana, kā arī beigu rezultāta novērtēšana. Biznesa plāns tiek izstrādāts, lai noteiktu SIA ,,COMPUTER.LV” dzīvotspēju un gūt peļņu un kļūt par labāko uzņēmumu pārdošanas un apkalpošanas sfērā. SIA “COMPUTER.LV” pamatdarbība ir datoru un to komponenšu pārdošanas pakalpojumu sniegšana un klientu konsultēšana. Datoru un to komponenšu pārdošanas pakalpojumu sniegšana un klientu konsultēšana, ir neatņemama mūsdienu cilvēka sastāvdaļa, jo mūsdienās ļoti daudzos uzņēmumos izmanto datortehniku. Arī mājās daudziem Latvijas iedzīvotājiem ir dators. Plānojot mēs izejam cauri visam uzņēmuma dzīves ciklam - no dibināšanas līdz pat uzņēmuma iespējamajam likviditātes posmam. Šis plāns parādīs, kā tiks vadīts uzņēmums un ko vēlēsimies sasniegt nākotnē. Šis biznesa plāns tiks sastādīts uzņēmuma darbības pirmajam gadam, lai pārbaudīt jauna uzņēmuma dzīvotspēju un izstrādāšanas gaitā peļņas ziņā iegūt vai nu pozitīvus vai arī negatīvus rezultātus.

Biznesa plāns izstrādāts kā pamatojums sabiedrības ar ierobežotu atbildību “COMPUTER.LV” darbības uzsākšanai. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “COMPUTER.LV” (turpmāk tekstā “Uzņēmums”, SIA “COMPUTER.LV”) ir datorveikals .
SIA „COMPUTER.LV” ir uzņēmums, kas dibināts 2008.gada 1.martā. SIA “COMPUTER.LV” atrašanās vieta ir Rīgas centrā, Merķeļa ielā 10. Veikals ir paredzēts 60m2 liels ar atbilstošu un modernu, mūsdienīgu iekārtojumu. SIA „COMPUTER.LV” pamatdarbība ir:
Datoru un to komponenšu realizācija.
Datoru un biroja tehnikas remonts.
Datorprogrammu instalēšana datorā.
SIA „COMPUTER.LV” papilddarbība ir: - Klientu konsultēšana ar aparatūru saistītos jautājumos.
- Klientu konsultēšana programmatūras jautājumos.
Uzņēmējdarbības uzsākšanai – pamatlīdzekļu un apgrozāmo līdzekļu iegādei – ir nepieciešami līdzekļi 24000LVL(divdesmit četri tūkstošu latu) apmērā. SIA “COMPUTER.LV” dibinātāja ieguldījums ir 10000LVL(desmit tūkstoši latu), tādēļ, lai uzsāktu biznesu ir nepieciešams bankas kredīts Ls 14000 (četrpadsmit tūkstošu latu) apmērā. Uzņēmuma dibinātājs ir viena fiziska persona, kura dzīvesvieta ir Rīgas pilsēta.
Uzņēmuma galvenā problēma – liels konkurentu skaits un piedāvājums Problēmas risinājums – Augsts pakalpojumu un apkalpošanas līmenis, aktīva pārdošanas veicināšanas darbība, izmantojot sabiedrības pieaugošo interesi par datoru izmantošanu gan darbam, gan mācībām un izklaidei. Biznesa plāna mērķis pārbaudīt idejas par SIA “COMPUTER.LV” dzīvotspēju Rīgā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация