Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
14,20 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:137061
 
Оценка:
Опубликованно: 05.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 20 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    5
2.1.  Informācija par uzņēmumu    6
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    7
2.3.  Ēdienkarte    9
2.4.  Ražošanas un apkalpošanas forma    13
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS    14
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    20
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    25
4.  RAŽOŠANAS TELPU APRĒĶINS    27
4.1.  Sakņu ceha aprēķins    27
4.2.  Gaļas – zivju ceha aprēķins    30
5.  ĒDIENU GATAVOŠANA    31
5.1.  Aukstais cehs    31
5.2.  Karstā ceha aprēķins    34
5.3.  Siltumiekārtu aprēķins un izvēle    35
6.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    39
6.1.  Bāra aprēķins    41
7.  TRAUKU MAZGĀŠANA    41
8.  PERSONĀLA TELPU APRĒĶINS    42
9.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    43
10.  ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS    44
12.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    44
13.  RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS    48
  SECINĀJUMI    49
  INTERNETA AVOTI    50
Фрагмент работы

2) Izejvielu pirmapstrāde un uzglabāšana:
Izejvielu pirmapstrāde tiks veikta sakņu cehā un gaļas, zivju cehā. Tur tiks atbilstošiem produktiem veikta nepieciešamā pirmapstrāde kā arī tos sadalīs atbilstošos porciju gabalos. Gaļas, zivs produktus pēc pirmapstrādes uzglabās tajā pašā ledusskapī, kur gaļas un zivs produkti tiek uzglabāti pirms pirmapstrādes. Savukārt dārzeņi pēc pirmapstrādes tiks uzreiz pakļauti siltapstrādei, vai no tiem tiks pagatavoti ēdieni, kā piemēram svaigie salāti.
3) Aukstais cehs:
Aukstajā cehā tiks gatavoti dažāda veida salāti un saldie ēdieni, kā ķīseļi, krēmi. Pēc to pagatavošanas tie tiks uzglabāti atsevišķā ledusskapī, tie būs iepakoti slēgtos traukos.
4) Karstais cehs:
Karstajā cehā tiks veikts galvenais restorāna darbs. Tur tiks gatavotas zupas un otrie ēdieni, kā arī tiks cepti konditorejas izstrādājumi. Cehā pagatavotos pusfabrikātus ilgu laiku neuzglabās, bet, lai tie nesabojātos, karstajā cehā tiks ievietots ledusskapis.
5) Trauku mazgāšanas zāle:
Trauku mazgāšanas zālē tiks mazgāti tikai klientu zāles trauki un galda piederumi, tajā būs ierīkota trauku mazgāšanas mašīna un viss nepieciešamais, lai veiktu kvalitatīvu trauku mazgāšanu.

SECINĀJUMI
• Lai izveidotu konkurētspējīgu uzņēmumu, ir nepieciešams izvēlēties labu tā atrašanās vietu, lai piesaistītu klientus.
• Jaunizveidotā restorāna apmeklētāju prognozētais skaits dienā ir 440 klienti.
• Izstrādājot jauna ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko projektu, ir nepieciešams iepriekš veikt rūpīgu tā ēdienkartes izpēti un atbilstoša inventāra piemeklēšanu, lai uzņēmuma darbiniekiem būt atvieglotāks darbs virtuvē un bārā.
• Lai precīzi izplānotu nepieciešamās telpas ēdināšanas uzņēmumas, sākumā ir nepieciešams uzzināt kādi tehnoloģiskie procesi norisināsies katrā no telpām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация