-
Kafejnīcas "Melodija" tehnoloģiskais projekts
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS | 4 |
2. | UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS | 6 |
2.1. | Informācija par uzņēmumu | 6 |
2.2. | Apmeklētāju raksturojums | 7 |
2.3. | Ēdienkarte | 10 |
3. | IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS | 13 |
3.1. | Sauso produktu noliktavas aprēķins | 13 |
3.2. | Ledusskapju tilpuma aprēķins | 16 |
4. | IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDE | 21 |
4.1. | Sakņu p/a līnijas aprēķins | 21 |
4.2. | Gaļas-zivju p/a līnijas aprēķins | 23 |
5. | ĒDIENU GATAVOŠANA | 28 |
5.1. | Aukstā ceha aprēķins | 28 |
5.2. | Karstā ceha aprēķins | 31 |
6. | BĀRA APRĒĶINS | 43 |
7. | TRAUKU MAZGĀŠANAS TELPA | 45 |
8. | SANITĀRO TELPU APRĒĶINS | 48 |
8.1. | Tualetes, dušas | 48 |
8.2. | Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins | 49 |
9. | PERSONĀLA TELPU APRĒĶINS | 51 |
10. | ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS | 53 |
12. | APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS | 55 |
12. | TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE | 57 |
13. | RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS | 63 |
Secinājumi | 66 | |
Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts | 67 |
SECINĀJUMI
1. Uzņēmumam ar laiku, iespējams, būs lielāka noslodze, jo paredzēts, ka senioru ciemu apdzīvos aizvien vairāk cilvēku.
2. Uzņēmumam ir tikai viens kopīgs p/a cehs, kurš iedalās divās līnijās – gaļai, zivīm un sakņu dārzeņiem, jo to apstrādājamais daudzums nav tik liels, lai izdalītu atsevišķas telpas.
3. Dārzeņu un augļu p/a operācijas veic aukstajā ceha, jo to apstrādājamais daudzums arī ir neliels.
4. Karstais un aukstais cehs ir savstarpēji savienots, lai darbiniekiem būtu ērtāka produktu apstrāde un ēdienu gatavošana, pārvietošanās pa tiem.
5. Apmaklētāju zālē ir paredzētas divas durvis uz ražošanas telpām, vienas priekš netīrajiem traukiem un otras gatavajiem ēdieniem, šādā veidā nodrošinot to nekrustošanos.
6. Uzņēmumam nācās izvēlēties sadzīves ledusskapjus, jo profesionālie ledusskapji bija ar pārāk lielu tilpumu.
7. Kopejā nepieciešamā telpu platība uzņēmumam ir 200.86 m2, kas ir par 45.57 m2 lielāka nekā aprēķināta, tas ir pamatojams ar to, ka darba rēķinos netika ņemti vērā gaiteņi, kā arī veidojot skici, viss bija jāsaliek tā, lai uzņēmumam būtu ērta un parocīga pārvietošanās.
8. Izstrādājot ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko projektu un skici ir iegūtas jaunas zināšanas, kas noderēs tālāk nākotnē ejot restorānu praksi.
…
SATURS Ievads....................................................................................................................................3 1. UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS....................................4 2. UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS..................................................................................6 2.1. Informācija par uzņēmumu.................................................................................6 2.2. Apmeklētāju raksturojums..................................................................................7 2.3. Ēdienkarte.........................................................................................................10 3. IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS.................................................. 13 3.1. Sauso produktu noliktavas aprēķins..................................................................13 3.2. Ledusskapju tilpuma aprēķins...........................................................................16 4. IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDE......................................................................................21 4.1. Sakņu p/a līnijas aprēķins..................................................................................21 4.2. Gaļas-zivju p/a līnijas aprēķins.........................................................................23 5. ĒDIENU GATAVOŠANA ........................................................................................... 28 5.1. Aukstā ceha aprēķins........................................................................................28 5.2. Karstā ceha aprēķins..........................................................................................31 6. BĀRA APRĒĶINS ........................................................................................................43 7. TRAUKU MAZGĀŠANAS TELPA..............................................................................45 8. SANITĀRO TELPU APRĒĶINS...................................................................................48 8.1. Tualetes, dušas.................................................................................................48 8.2. Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins.............................................................49 9. PERSONĀLA TELPU APRĒĶINS...............................................................................51 10. ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS..................................................................53 12. APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS........................................................................55 12. TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE .....................................................................57 13. RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS...............................63 Secinājumi............................................................................................................................66 Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts..........................................................67 IEVADS Ēdināšanas pakalpojumi ieņem vienu no galvenajām lomām tūrisma nozarē, pēdējos gados tā ir strauji attīstījusies, tādēļ ēdināšanas uzņēmumiem parādās plašākas iespējas, rodas interesantas idejas, kā rezultātā piedāvātais segments ir dažāds. Ēdināšanas uzņēmumu galvenais uzdevums ir nodrošināt viesi ar kvalitatīvu, garšīgu ēdienu, laipnu apkalpošanu un labu servisu...
- Kafejnīcas "Melodija" tehnoloģiskais projekts
- Kafejnīcas izveides biznesa plāns
- Viesnīcas "Jūras Sēta" projekts
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Viesnīcas "Jūras Sēta" projekts
Бизнес план для университета44
-
Kafejnīcas izveides biznesa plāns
Бизнес план для университета35
-
Projekts stratēģiskajā un operatīvajā plānošanā "Ģimenes atpūtas nometne"
Бизнес план для университета8
-
Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns
Бизнес план для университета24
Оцененный! -
Ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģiskais projekts
Бизнес план для университета40
Оцененный!