-
Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns
Оцененный!
Nr. | Название главы | Стр. |
1. | Uzņēmuma funkcionēšana, vadība un nodarbinātās personas | 4 |
1.1. | Uzņēmuma apraksts | 4 |
1.2. | Uzņēmuma misija un mērķi | 4 |
1.3. | Uzņēmuma vadība | 5 |
1.4. | Uzņēmuma funkcionēšana | 6 |
2. | Produkcijas un pakalpojuma raksturojums | 9 |
2.1. | Ēdieni | 9 |
2.2. | Dzērieni | 10 |
2.3. | Alkoholiskie dzērieni | 11 |
2.4. | Kafejnīcas raksturojums | 12 |
2.5. | Bāra raksturojums | 12 |
2.6. | Restorāna raksturojums | 12 |
3. | Mārketinga plāns | 13 |
3.1. | Tirgus analīze | 13 |
3.2. | Konkurence | 16 |
3.3. | Realizācijas kanāli | 18 |
3.4. | Cenu veidošana | 18 |
3.5. | Reklāma | 21 |
3.6. | Pārdošanas veicināšanas pasākumi | 21 |
4. | Risks un problēmas | 22 |
4.1. | SVID analīze | 22 |
4.2. | Riski un to novēršanas metodes | 22 |
5. | Finansu informācija | 24 |
5.1. | Vienreizējās kafejnīcas – restorāna “Oāze” dibināšanas izmaksas | 24 |
5.2. | Naudas plūsma | 24 |
5.3. | Bilance uz 2005. gada 31. decembri | 27 |
5.4. | Peļņas vai zaudējumu aprēķins uz 2005. gada 31. decembri | 28 |
Šī biznesa plāna iztrādāšanas mērķis ir pārbaudīt pilnsabiedrības “Oāze” biznesa idejas dzīvotspēju un projekta realizācijas iespējamību.
Uzņēmums “Oāze” tiks dibināts ar mērķi atvērt kafejnīcu – restorānu “Oāze” Līvānos, šosejas Rīga – Daugavpils malā. Uzņēmuma tālākajos mērķos ietilpst kafejnīcu – restorānu “Oāze” tīkla atvēršana visā Latvijā šoseju malās.
Uzņēmuma darbības pamatvirzieni būs:
Kafejnīca,
Bārs,
Restorāns.
Kafejnīcu – restorānu “Oāze” paredzēts iekārtot divstāvu ēkā. Pirmajā stāvā atradīsies kafejnīca un bārs, bet otrajā – restorāns. Telpas būs iekārtotas mājīgā stilā ar vienkāršām, askētiskām mēbelēm. Tajās atradīsies daudz eksotisko augu.
Kafejnīca – restorāns “Oāze” pārsvarā būs orientēts uz garāmbraucējiem pa Rīgas – Daugavpils šoseju. Tās darbalaiks būs:
Kafejnīcai 0:00 – 24:00
Bāram 0:00 – 24:00
Restorānam 12:00 – 24:00
Kafejnīca – restorāns “Oāze” piedāvās augstas kvalitātes pārtiku, augstu apkalpošanas līmeni un patīkamu interjeru. Piedāvātā pārtika būs ekoloģiski tīra un piedāvāto produktu klāsts ļoti plašs. Bārā atradīsies mūzikas automāts, bet restorānā nedēļas nogalēs spēlēs dzīvā mūzika.
Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus augstākā kvalitātē nekā to dara jau vietējā tirgū pastāvošie uzņēmumi.
Izdarītie aprēķini rāda, ka uzņēmums laika gaitā nesīs peļņu, tādēļ ir vērts realizēt šo ideju.…
Kafejnīcas - restorāna - bāra dibināšanas plāns. Nodots LU
- Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns
- SIA "Frēzija"
- SIA "Juroksa"
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!Biznesa plāns IK "Stūrmanis" 2009.gadam
Бизнес план для университета25
-
Biznesa plāns
Бизнес план для университета15
-
Biznesa plāns SIA "Svariņš"
Бизнес план для университета27
-
SIA "Papīra trauki" biznesa plāns
Бизнес план для университета15
-
Biznesa plāns IK "Dizainss"
Бизнес план для университета20