Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
21,48 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:788014
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 21 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    4
1.  PĀRTIKAS PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJA    5
1.1.  Produkta pamatojums    5
1.1.1.  Izstrādājumu sensorie rādītāji    8
1.1.2.  Izstrādājumu receptūras    9
1.1.3.  Izstrādājumu veids un ražošanas daudzums diennaktī    11
1.1.4.  Enerģētiskā vērtība un tās aprēķins    12
1.1.5.  Iesaiņojums    13
1.2.  Tehnoloģija    16
1.2.1.  Izejvielu raksturojums    16
1.2.2.  Tehnoloģiskā procesa parametri    24
1.2.3.  Galveno tehnoloģisko operāciju pamatojums    25
1.3.  Palīgmateriālu un taras aprēķins    30
1.4.  Higiēnas prasības pārtikas ražošanas uzņēmumā    32
2.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    34
2.1.  Rotācijas krāsns    34
2.2.  Krāsns izvēle un to nepieciešamā daudzuma aprēķināšana    36
2.3.  Miltu dozators    39
2.4.  Planetārais mikseris    40
2.5.  Katlu pacēlājs    41
2.6.  Mīklas dozators    42
2.7.  Iepakošanas iekārta    43
2.8.  Elektroniskie svari    44
2.9.  Palešu ratiņi    45
2.10.  Ūdens patēriņš    46
2.11.  Ražotnes laukumu aprēķins    48
3.  UZŅĒMĒJDARBĪBA PĀRTIKAS RŪPNIECĪBĀ    50
3.1.  Marketinga plāns    50
3.1.1.  Prece    50
3.1.2.  Tirgus    50
3.1.3.  Konkurence    50
3.1.4.  Marketinga stratēģija    51
3.1.5.  Cena    51
3.1.6.  Pārdošana    51
3.1.7.  Reklām    52
3.2.  Ražošanas programma    52
3.3.  Ieņēmumi un izmaksas    56
3.3.1.  Ieņēmumu aprēķins    56
3.3.2.  Izmaksu aprēķins    56
3.4.  Peļņas aprēķins    60
3.5.  Kapitāls un tā finansēšana    60
3.5.1.  Kapitāla aprēķins    61
3.5.2.  Kapitāla finansēšana    62
3.6.  Rentabilitātes rādītāji    63
3.7.  Kopsavilkums un novērtējums    63
  LITERATŪRAS SARAKSTS    67
  PIELIKUMS    68
Фрагмент работы

Miltu izstrādājumi ir vieni no svarīgākie uztura produktiem, tos mēs lietojam katru dienu un īpaši par to neaizdomājamies. Piemēram, kviešu milti izceļas ar paaugstinātu olbaltumvielu un PP vitamīna klātbūtni, kas stiprina organisma imunitāti un veicina vielmaiņu, ir lielisks enerģijas produkts ar augstu bioloģisko aktivitāti un īpaši maigu garšu. [4] Tā kā kēksi skaitās konditorejas izstrādājumi, tos mēs cenšamies lietot retāk, jo tiem ir liela enerģētiskā vērtība. Bet tajā pašā laikā kēksos tiks pievienotas daudz dažādas sastāvdaļas, kas nodrošina mūsu organismu ar nepieciešamam vērtīgam vielām, tādam kā dažādi vitamīni, kalcijs, magnijs, fosfors un citas vielas kas ir piedevās.
Kēkss skaitās ļoti trekns produkts jo vidēji 100 g kēksa ir 20-30 g tauku, kā arī ogļhidrāti – no 36 g līdz pat 64 g, atkarība no izstrādājuma sastāva. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация