Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:428955
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  KOPSAVILKUMS    3
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS    4
2.  PAKALPOJUMA RAKSTUROJUMS    5
3.  TIRGUS UN NOZARES RAKSTUROJUMS    6
3.1.  Informācijas par tirgu    6
3.2.  Konkurentu novērtējums    7
4.  MĀRKETINGA PLĀNS    9
4.1.  Cenu veidošana    9
4.2.  Preces virzīšana tirgū    9
4.3.  Mērķtirgus raksturojums    10
5.  UZŅĒMUMA DARBĪBA    12
5.1.  Uzņēmuma SVID analīze    13
6.  VADĪBA UN PERSONĀLS    14
7.  RISKA FAKTORU RAKSTUROJUMS    16
8.  FINANŠU PLĀNS    18
8.1.  Finanšu analīze    19
  PIELIKUMS    21
Фрагмент работы

Kopsavilkums
Biznesa plāns ir veidots ar mērķi izveidot uzņēmumu, kurš piegādās dažāda vecuma maksātspējīgiem cilvēkiem viņu pasūtītās preces mājās Liepājā un tās apkārtnē. Uzņēmums tiktu reģistrēts kā SIA „PPLUA” un plāno sākt darbību ar 2012. gada 1. septembri. Uzņēmumu dibinātu un vadītu tā īpašnieks, kuram būtu pieejamas sākumkapitāls.
Biznesa plāns ir izveidots ar ļoti oriģinālu un unikālu ideju Liepājā, jo Liepājā un tās apkārtnē šī niša ir brīva. Tas nozīmē, ka uzņēmumam nebūtu tiešo konkurentu, kas uzņēmumam dod iespēju nedalīt klientus ar kādu citu uzņēmumu, kas piedāvā tādus pašus pakalpojumus. Tomēr uzņēmumam ir 6 konkurējošas sabiedriskās ēdināšanas iestādes, kas piedāvā ēdienu pasūtīšanu mājās. Konkurējošie uzņēmumi piedāvā tikai savas ēdināšanas iestādes gatavoto ēdienu un piegādāt to tikai Liepājas robežās, kas ļauj mums iegūt klientus arī ārpus Liepājas. Pārsvarā šo sabiedrisko ēdināšanas iestāžu piegādes cena svārstās no 0,00 - 1,00 Ls. Uzņēmuma pakalpojuma cenu veidotu pasūtītā produkta cena, 1 Ls un 0,20 Ls par katru nobraukto km. Salīdzinoši ar konkurējošajiem uzņēmumiem, mūsu uzņēmuma piedāvātais klāsts būs ļoti plašs, jo klients varētu veikt pasūtījumus no Liepājas populārākajiem pārtikas veikaliem, aptiekam un uzņēmuma plānotajiem sadarbības partneriem. Uzņēmums plāno izmantot vienu no mūsdienas uzņēmējdarbības veiksmes atslēgām - sadarbību. Uzņēmums sadarbību piedāvātu ēdnīcām, bāriem, kafejnīcām, restorāniem un veikaliem. Izmantojot mūsu uzņēmuma pakalpojumus, uzņēmums piegādātu sadarbības partneru produktus cilvēkiem mājās. Šī sadarbība gan mūsu uzņēmumam, gan sadarbības partneriem dotu papildus pelņu, klientus un reklāmu. Tā kā daudziem šāda veida uzņēmumiem nav tāds pakalpojums kā piegāde uz mājām, tas dod iespēju iegūt vairākus sadarbības partnerus.
Pakalpojuma norise būtu tāda, ka klients veiktu pasūtījumu pa telefonu, to pieņem vadītājs (kurš var būt arī īpašnieks) un tālāk organizē preces piegādi, šoferis iegūst vajadzīgo preci un nogādā to uz norādīto vietu.
Uzņēmumam attīstoties un finansēm augot, tiktu pieņemti papildus darbinieki un iepirktas populārākas preces jau iepriekš.
Uzņēmuma izaugsme ir plānota jau otrajā gadā, kad cilvēki būs uzzinājuši par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem, būs izveidojusies sadarbība ar partneriem un uzņēmuma sniegtais pakalpojums būs kļuvis pieprasīts. Līdz ar to augs klientu skaits un uzlabosies finansiālā situācija. Šis uzņēmums atvieglos Liepājas un tās apkārtnē dzīvojošajiem klientiem iepirkšanos un ļaus uzņēmumam ilgi darboties šajā sfēra, kā arī gūt peļņu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация