Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:299208
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Idejas apraksts un uzņēmuma raksturojums    3
1.1.  Pamatinformācija par uzņēmumu    3
1.2.  Uzņēmuma mērķu koks    3
1.3.  Uzņēmuma finanšu informācija    4
1.4.  Uzņēmuma produkta raksturojums    4
1.5.  Produkta realizācijas kanāli un tirdzniecības veicināšanas pasākumi    5
2.  Resursu un personāl plānošana, risku novērtēšana    6
2.1.  Izmantotie resursi    6
2.2.  Personāl plānošana    7
2.3.  Risku novērtēšana    7
3.  Finanšu plāns    9
3.1.  Naudas plūsmas plāns tuvākajam gadam    9
3.2.  Izmaksu plāns    10
3.3.  Peļņas zaudējumu aprēķins    11
3.4.  Dibināšanas un gada noslēguma bilance    11
4.  Biznesa idejas novērtējums    12
4.1.  Likviditātes rādītāji    12
4.2.  Finanšu struktūras    12
  LITERATŪRAS SARAKSTS    13
Фрагмент работы

1.3. Uzņēmuma finanšu informācija
Starta kapitāls – 35 000€ - tiks ņēmts no dibinātāja krājumiem un jau iepriekš iegādātām iekārtām. Visi līdzekļi darbības uzsākšanai tiks izmantoti tikai no šī avota.
Tas tiks iztērēts visām nepiecišamajām vajadzībām, jo pirmā gada laikā nav plānoti ieņēmumi no produkcijas ražošanas un pārdošanas.
1.4. Uzņēmuma produkta raksturojums
„GF Lunch” sniegs klientiem diētiskās ēdināšanas pakalpojumus. Šim uzņēmumam būs konkrētas priekšrocības citu līdzīgu darbību priekšā.
Restorāna ēdienkarte ietver tikai naturālos bezglutēna produktus. Aizvien populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, tādēļ aizvien izplatītāks un pieprasītāks kļūst šāda veida ēdiens, kurš pagaidām mūsu valstī nav sastopams bieži.
Visa gada garumā Rīgu apmeklē liels tūristu skaits no dažādām valstīm. Ar iepriekšējo pieteikumu mūsu restorāns varētu piedāvāt lielākam cilvēku skaitam pilnu brokastu/pusdienu/vakariņu servisu par īpaši pievilcīgām cenām.
Ēdienkarte ir piemērota jebkura vecuma klientiem un restorāna telpas ar komfortu dizainu patiks ikvienam.
Apmeklētāju skaits dažādās gada sezonās var būs atšķirīgs, tāpēc iepriekš vajag plānot apgrozāmo līdzekļu iegādi un to aptuvenā vērtību, lai vēlāk sasniegt labākus rezultātus.
Restorāna apmeklētājiem būs pieejama ēdienkarte ar šādu produktu klāstu:
Salāti (2.80 - 4.90 €)
Aukstās uzkodas (0.90 – 2.15 €)
karstās uzkodas (1.60 – 3.30 €)
zupas (1.75 – 3.40 €)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация