Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
11,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:923061
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Iecerētās uzņēmējdarbības formas izvēle.
Biznesa plāna izstrādāšanas mērķis

Uzņēmējdarbība iecerēta, lai nodrošinātu visiem būvētgribētājiem Rīgas rajonā iespēju tikt pie kvalitatīviem projektiem, atvieglotu pasūtītājiem visu juridisko, finansiālo un administratīvo problēmu risināšanu, slēdzot līgumus ar būvuzņēmējiem, pieņemot gatavos projektus un sagatavojot tos ekspluatācijai.
Šodien pieprasījums pēc šiem pakalpojumiem netiek pilnīgi nodrošināts, bez tam var prognozēt, ka tuvākajos gados palielināsies turīgu cilvēku un juridisko personu skaits, kas gribēs būvēt jaunus objektus, rekonstruēt un labiekārtot esošās ēkas un atsevišķas telpas, izveidot interjerus, veikt apkārtnes labiekārtošanu u.c. darbus.
Iecerētā uzņēmējsabiedrība uzņemsies šos darbus, slēdzot līgumus ar pasūtītājiem Latvijā, pārsvarā Rīgā un tās rajonā.
Rūpīgi sagatavojoties šādu pasūtījumu izpildei, un kvalitatīvi tos veicot, sabiedrība var iegūt peļņu, kas ļaus tai iegādāties nepieciešamo projektu sagatavošanas un pavairošanas tehniku, ar laiku arī datoru, kas ļaus izstrādāt vairākus risinājumu variantus un izvēlēties no tiem labāko.
Izvēloties to uzņēmējdarbības formu, kura vislabāk atbilst iecerētā uzņēmuma darba profilam un dalībnieku interesēm, es iepazinos ar:
LR likumu “Par uzņēmējdarbību” (pieņemts 1990.g.26.sept.), ievērojot grozījumus, kuri izsludināti līdz 1995.g.18.apr.;
LR likumu “Par Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru” (pieņemts 1990.g.20.nov.), ievērojot grozījumus, kuri izsludināti līdz 1995.g.7.maijam;
likumiem, kas nosaka izvēlētās uzņēmējdarbības formas darbību :
LR likums “Par Sabiedrībām ar ierobežotu atbildību”, kas pieņemts 1991.g. 23.janv., ar grozījumiem, kuri izsludināti līdz 1994.g. dec.; LR likums “Par individuālo (ģimenes) uzņēmumu, zemnieka saimniecību un individuālo darbu”, kas pieņemts 1992.g. 8.janv., ar grozījumiem, kuri pieņemti līdz 1992.g. 1.sept.; LR likumu “Par bezpeļņas organizāciju”, kas pieņemts 1991.g. 17.dec., ar grozījumiem, kuri pieņemti līdz 1995.g. 12.janv. u.c.)

Ievērojot paredzēto darbu specifiku, varētu veidot individuālo uzņēmumu, balstoties uz vienas fiziskās personas īpašumu vai ģimenes kopīpašumu. Tad būtu jāizvēlas viens no diviem individuālo uzņēmumu veidiem:
1) individuālais uzņēmums (ar pilnu atbildību), kuru dibinot, jāvadās no likuma “Par individuālo (ģimenes) uzņēmumu, zemnieku saimniecību un individuālo darbu” prasībām;
2) individuālais uzņēmums ar ierobežotu atbildību, kuru dibinot, jāievēro likuma “Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību” prasības.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация