Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:176302
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Biznesa plāna kopsavilkums.    3
1.nodaļa.  Uzņēmuma apraksts    4
2.nodaļa.  Produkcija un pakalpojumi    6
3.nodaļa.  Tirgus analīze    7
4.nodaļa.  Mārketinga plāns    9
5.nodaļa.  Ražošanas plāns    10
6.nodaļa.  Uzņēmuma vadība un organizācija    12
7.nodaļa.  Risks un problēmas    13
Фрагмент работы

Biznesa plāna kopsavilkums.


Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Boat fuel” ir reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā Uzņēmējsabiedrība reģistrēta LR Uzņēmumu reģistrā. 1998. gada 15. oktobrī., Rīgā, ar reģi strācijas nr. 010364915.
Sabiedrības adrese ir Jūrmala, Lielupes Krasta 1. Sabiedrība darbojas uz statūtu pamata un tās galvenais darbības virziens ir degvielas tirdzniecība ūdens transporta līdzekļiem. Sabiedrība nodarbosies arī ar smērvielu tirgošanu un rezerves daļu tirgošanu un uzstādīšanu ūdens transportam.
Lai arī Rīgā degvielas tirgus ir diezgan piesātināts, tomēr neviena cita DUS nepiedāvā savus pakalpojumus augošajam ūdens transporta līdzekļu īpašnieku skaitam. Konkurences, tātad, degvielas tirdzniecībā netrūkst, taču neviena cita DUS nekonkurē tieši, jo apkalpo nedaudz citu klientu loku. Uzņēmējsabiedrība plāno pārdot degvielu pa tādām pašām (vai līdzīgām) kā konkurenti, iegūstot klientu uzticību uz atrašanās vietas un kvalitātes rēķina.
Sabiedrība ir iecerējusi izbūvēt degvielas uzpildes staciju iedeālā vietā – pašā Lielupes krastā pie sateces ar Buļļupi. Nelielā rādiusā ap šo vietu ir koncentrējušies gandrīz visi motorlaivu, jahtu un motorjahtu, ūdens motociklu un citu veidu ūdens transporta līdzekļu īpašnieki Lielupē, gan no Rīgas gan Jūrmalas.
Sabiedrības vadītāji ir Aivars Šķēle, Pēteris Peksis un Kristaps Remess, sabiedrība algos vēl 6 personas. Sabiedrība darbosies pēc lineārās struktūras.
Uzņēmums reāli darbosies 6 mēmešus gadā, ,jo klienti uzņemuma paklpojumus izmantos no 1. maija līdz 1.novembrim, šajā laika posmā ir ūdens transporta līdzekļu sezona.
Degvielas uzpildes stacijā un servisā kopā tiek plānots apgrozījums ap 33000Ls mēnesī, kas gadā dod gandrīz 50000 tīrās peļņas kredīta atmaksai.
SIA “Boat fuel” mērķis ir kļūt par visu Lielupes deltu izmantojošo ūdens transporta līdzekļu īpašnieku vienīgo izvēli degvielas iegādei.


Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −8,48 €
Комплект работ Nr. 1195504
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация