Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:908328
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.01.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    3
  Vispārējs uzņēmuma apraksts    4
  Preces un pakalpojumi    4
  Mārketinga plāns    5
  Ražošanas plāns    7
  Vadība un organizācija    7
  Finansu aprēķini.    9
  Pielikums    13
Фрагмент работы

Sia “Cietais disks” (turpmāk SIA) ir dibināta 2002.gada 14.novembrī un tās juridiskā adrese ir Merķeļa iela 9-34, Rīgā, LV – 1050, Latvijas Republika. Šis ofiss atrodas J.Mačiņa īpašumā. Uzņēmuma dibinātāji ir Ričards Balnass, Jānis Mačiņš un Dainis Brants. Uzņēmums īrē telpas Rīgas centrā – Kalpaka bulvārī 6, lai tur izveidotu datorzāli ar interneta pieslēgumu. Uzņēmuma dibinātāji SIA ir ieguldījuši Ls 2010, kuri tiks izlietoti pirmo datoru iegādei. Pamatlīdzekļu iegādei tiks ņemts kredīts Ls 23 000 apmērā.
Sabiedrība ir dibināta kā jauns uzņēmums un ar uzņēmējdarbību līdz šim nav nodarbojies. Savu darbību tas sāks 2003.gada 1.janvārī.Uzņēmuma vadošie darbinieki ir apguvuši pamatus uzņēmējdarbībā un uzņēmuma vadībā , to profesionālās iemaņas ir vērtējamas kā atbilštošas iemaņas amatam.
Darbinieku izglītības līmenis nepārtraukti celsies, kas ļaus nodrošināt arvien ekanomiskāku Sabiedrības darbību un ļaus tai iekļauties konkurentu vidū. Speciālista kvalitāte tiks paaugstināta, izmantojot kvalitātes celšanas kursus.
Ar maksimālu atdevi darbam, racionāli izmantojot kredītļīdzeļus, uzņēmums, palielinoties darbinieku izglītības līmeņiem un profesionalitātei, iekaros noteiktas iedzīvotāju daļas simpātijas un nodrošinās savas tirgus nišas stabilitāti un vispārējo attīstību.
SIA galvenie klienti būs Interneta pakalpojumu lietotāji. Tā kā datorzāle nav liela, tā galvenokārt apkalpos tuvējo māju iedzīvotājus, tuvējo uzņēmumu darbiniekus un skolu audzēkņus, tāpēc mārketinga izmaksas būs ļoti zemas, jo pat bez reklāmas pieprasījums būs pietiekams.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация