Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
8,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:685504
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmuma apraksts    5
  Uzņēmuma vadība    6
  Produkcijas apraksts    8
  Tirgus    9
  Konkurence    10
  Mārketings    11
  Uzņēmuma ražošanas plāns    12
  Finanšu plāns    14
  Stratēģiskā plānošana    16
  Iespējamās problēmas un risks    17
Фрагмент работы

Firmas nosaukums – SIA „Jahtu būve”.
Uzņēmuma komercdarbības forma ir SIA (sabiedrība ar ierobežotu atbildību). Firma nodarbosies ar jahtu būvi un to realizāciju. Uzņēmums ražos buru jahtas, kuras pasaulē ir vienas no drošākām, ātrākām, ekskluzīvākam un komfortablākām. Jahtas būvēsim pēc klientu individuāla pasūtījuma. Firma atradīsies: Aviācijas ielā 12, Jelgavā, LV-3002, kur ir pieejama: centrāla ūdens apgāde, kanalizācija, dabas gāze, elektroenerģija, siltuma apgāde, auto transports, aviācijas transports, dzelzceļš, ūdens transports, šķidrais kurināmais.
Šā uzņēmuma priekšrocības: Laba kvalitāte, kuru nodrošina kvalificēts darbaspēks, kurš dzīvo šajā reģionā. Nav konkurences ražošanas tirgū. Pieejami visa veida sakari.
Šā uzņēmuma trūkumi: Nav uzskatāmas pieredzes šāda uzņēmuma veidošanā. Administrējot, vairāk trūkumi nav konstatēti.
Uzņēmuma apgrozījums gadā sastāda 8000000 (astoņi miljoni) latu. Peļņa vidēji 4091110 latu.
Uzņēmumu vadītājs ir Aigars Pampe. Viņš ir beidzis Kandavas tehnikumu ar labām un teicamām sekmēm. Aigaram Pampem ir pieredze celtniecībā, mehānikā, elektroiekārtu projektēšanā. Pārzin vairāk nekā 3 svešvalodas. Ir labi sakari ārpus Latvijas. Ir piedalījies un vadījis vairākus projektus.
Ražošanas daļas vadītājs ir Aivars Priekulis. Viņš ir beidzis Ventspils augstskolu ar labām un teicamām sekmēm. Ir piedalījies šāda veida projektos. Labi pārzin ražošanas procesu.
Realizācijas daļas vadītājs ir Guntis Bērziņš. Viņš ir zinošs produktu kontroles jomā un reklāmu veidošanā. Pārzin vairāk nekā 3 svešvalodas. Ir saprotošs un māk strādāt ar cilvēkiem.
Uzņēmuma grāmatvede ir Rasma Rūde. Ir sasniegumi matemātikā un grāmatvedībā. Ir strādājusi vairākos Latvijas uzņēmumos par grāmatvedi, no kuriem ir tikai labas atsauksmes.
Saimniecības daļas vadītājs ir Ēriks Kalaze. Viņš ir beidzis Rīgas 45. vidusskolu ar labām sekmēm.
Mūsu prece apmierinās sportistus, tūristus, ceļotājus, atpūtniekus, biznesmeņus. Sportistus apmierinās mūsu augstā kvalitāte, un viņiem ir nepieciešams jauns un labs aprīkojums. Ceļotāji, atpūtnieki, izvēlēsies mūsu preci, jo tā būs ekskluzīva.
Mēs piedāvāsim vairāku buru laivu tipus: Optimist, Mikro, ceturtdaļtonneru, katamarānu, trimarānu un pat 12 - 24 m garas jahtas. Pasaulē, Eiropā tās ir pieprasītākās jahtas, jo ar tām piedalās liela mēroga sacensībās, tām ir labs dizains. Mēs garantējam kvalitāti, jo izmantosim Eiropā jau zināmus materiālus, un tie ir labi atzīti arī pasaulē. Materiāli būs ekoloģiski tīri un nevarēs nodarīt kaitējumu videi.
Sākotnēji prognozējamais pirkumu biežums būs viena jahtas nedēļā. Pieprasījums pēc mūsu produkta pieaugs, jo būs labi reklamēts internetā, žurnālos. Sezonas svārstības nevarēs ietekmēt pirktspēju, jo buru laivas ir domātas pasaulei un arī Eiropai.
Arī mūsu uzņēmumam pastāv risks un iespējamas problēmas. Tādas varētu rasties nelabvēlīgu laika apstākļu, uzņēmumam saimnieciskās darbības, starptautiskās ekonomiskās situācijas dēļ. Paredzot šādas problēmas, centīsimies likt pretī iespējamo risinājumu.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1156677
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация