Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:146462
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Biznesa plāns ir izstrādāts tirdzniecības nozarē gan vairumtirdzniecībā, gan mazumtirdzniecībā un pakalpojumu nozarē. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību ‘’Pepe’’ nodarbosies ar suņu apģērbu un aksesuāru ražošanu un tirdzniecību. Tas būs suņu apģērbu un aksesuāru, kā arī dažādu pakalpojumu firma un veikals Cēsīs Vienības laukumā 5a.
Uzņēmuma pamatkapitāls būs 230 000 Ls, no kuriem uzņēmumā tiks ieguldīta ražošanas ēkas būvniecība 100 000 Ls, tirdzniecības ēkas būvniecība 100 000Ls, darba galdu iegādei 30000 Ls(tai skaitā arī šujmašīnām), 30 000(audumu un citu materiālu iegādei). Darbības uzsākšanai tiks ņemts aizņēmums Hansabankā Swedbank uz 8 gadiem 20 000 Ls vērtībā un kredītprocentu likme būs 6,8%.
Ceļojot par citām valstīm esam saskārušies ar ļoti daudz un interesantām idejām suņu apģērbu nozarē un suņu skaistumkopšanas un veterināro pakalpojumu nozarē, tāpēc arī vēlamies, lai mūsu valstī būtu kaut kas savādāks un interesantāks, nekā citviet. Cilvēki parasti interesējas par atšķirīgākām precēm un pakalpojumiem, lai savu suņuku padarītu īpašāku un citādāku.
Uzņēmums ‘’Pepe’’ paredz piedāvāt apģērbu suņiem visiem gadalaikiem, aksesuārus, kosmētiku(mazgāšanas līdzekļus), rotaļlietas, skaistumkopšanas pakalpojumus, veterināros pakalpojumus.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация