Бизнес план
Предпринимательство и право
Реклама, маркетинг
Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde-
Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 4 | |
1. | Ideju posms | 5 |
2. | Prototipu izstrādes posms | 9 |
Izejvielu raksturojums | 9 | |
2.1. | Pārtikas preču pieņemšanas kārtība | 13 |
2.2. | Tehnoloģiskā procesa parametri | 14 |
2.3. | Smilšu mīklas pagatavošana, cepšana | 14 |
3. | Produktu attīstības posms | 21 |
3.1. | Produktu aprēķini | 21 |
3.2. | Kvalitātes rādītāju raksturojums | 25 |
3.2.1. | Mikrobioloģiskā kontrole | 26 |
4. | Pārtikas tehnoloģiskās iekārtas un palīgierīces | 29 |
4.1. | Svari AD-3 | 29 |
4.2. | Dakšu tipa mīklas mīcītājs- Santos | 30 |
4.3. | Elektriskā plauktu tipa cepeškrāsns EŠP 10 | 31 |
4.4. | Galds-ledusskapis D0.4L | 32 |
4.5. | Griežāmā /rīvējamā iekārta IGF 4500 | 32 |
4.6. | Ratiņi NBCR 5-64 | 33 |
4.7. | Darba galdi | 33 |
4.8. | Izvēlēto tehnoloģisko iekārtu kopsavilkuma tabula | 34 |
5. | Gatavās produkcijas sagatavošana realizācijai | 35 |
5.1. | Materiāli | 35 |
5.2. | Patērētājiepakojums un iepakojumu formas | 35 |
5.3. | Iepakošana | 35 |
5.4. | Etiķetes | 35 |
5.5. | Svītrkods | 36 |
5.5.1. | Svītrkoda numura piešķiršana siera cepumiem | 37 |
5.6. | Siera cepumu iepakojums | 37 |
5.6.1. | Iepakojuma paraugs siera cepumiem ar zaļumiem | 38 |
6. | Uzņēmējdarbība pārtikas rūpniecībā | 39 |
6.1. | Uzņēmuma raksturojums | 39 |
6.2. | Preču pamatojums | 39 |
6.3. | Tirgus iespējas | 40 |
6.4. | Konkurences novērtējums | 40 |
6.5. | Mārketinga stratēģija | 41 |
6.6. | Pārdošanas taktika | 41 |
6.6.1. | Cena | 41 |
6.6.2. | Pārdošana | 41 |
6.6.3. | Stimuli, reklāma | 42 |
6.7. | Apgrozījums un peļņa | 43 |
Secinājumi | 46 | |
Izmantotā literatūra | 47 |
Kursa darbam tika izvirzīti šādi mērķi:
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu tauku saturu
Izstrādāt siera cepumu receptūras ar samazinātu enerģētisko vērtību
Paaugstināt siera cepumu uzturvērtību
Visiem siera cepumiem par pamatu ir izmantota receptūra no grāmatas „Latviešu ēdieni”, šiem cepumiem (100 g) enerģētiskā vērtība ir 574kcal, tauku saturs- 44,16g.
Izstrādātiem siera cepumi atšķirsies ar to, ka ir ar samazinātu tauku saturu( 35,3- 38,5g 100 g cepumos) un enerģētisko vērtība (476,1- 528,8g 100 g cepumos ), un arī bagātināti ar garšvielām, garšaugiem, dārzeņiem, kuri paaugstinātu to uzturvērtību.
Enerģētiskā vērtība ir samazināta no 8-17% un tauku saturs- 13-20%.
Kursa darbā ir izstrādāti 5 siera cepumu veidi- siera cepumi ar zaļumiem, siera cepumi ar ķiplokiem un burkāniem, siera cepumi ar alu un sinepēm, siera cepumi ar čili, siera cepumi ar ķimenēm un ķiplokiem.
Kursa darbā apskatītas iekārtas, kuras nepieciešamas tehnoloģiskā procesā. Iekārtas izvēlētas piemeklējot atbilstošākās uzņēmuma jaudai, arī ņemot vēra to priekšrocības un trūkumus.
Tika izstrādāts arī mārketinga plāns produkta ieviešanai tirgū. Raksturoti produkta plusi, atšķirības ar ko tas varētu piesaisti potenciālos patērētājus.…
darbs ir 3 daļas tehnoloģijas izstrāde, piemērotas iekārtas un mārketinga plāns
- SIA "Stils un Mode" stratēģijas plānošana
- SIA AAB biznesa plāns
- Siera cepumu ražošanas tehnoloģijas izstrāde
-
Ты можешь добавить любую работу в список пожеланий. Круто!SIA "Stils un Mode" stratēģijas plānošana
Бизнес план для университета11
-
SIA AAB biznesa plāns
Бизнес план для университета18
-
SIA "Fotostils" biznesa plāns
Бизнес план для университета29
-
IK salons "Leksija"
Бизнес план для университета20
-
Reklāmas uzņēmuma biznesa plāns
Бизнес план для университета42