Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:804136
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    3
  Situācijas analīze    4
  Produkta analīze    4
  Tirgus analīze    6
  Konkurentu analīze    7
  SVID analīze    8
  Problēmas un mērķi    9
  Aktivitāšu plāns    9
  Laika plāns    12
  Darbinieki    13
  Budžets    13
Фрагмент работы

Dziedniekam Ziedonim Kārkliņam pieder pirts komplekss „Pirtnieciņš” Limbažu rajona Skultes pagastā. Ziedonis Kārkliņš ir sertificēts dziednieks ar 22 gadu darbības stāžu, Latvijas Dziednieku savienības, Latvijas Akupunktūras un Netradicionālās Medicīnas asociācijas un Latvijas Fizikālās medicīnas asociācijas biedrs, kā arī dabiskās dziedināšanas un sevis garīgās un enerģētiskās attīstības sistēmas REIKI meistars un skolotājs. Tāpat dziednieks nodarbojas ar praktisko dziedniecību, masāžu, fitoterapija, dziedniecība ar akmeņiem un lekciju pasniegšanu. Lekcijas notiek dažādās Latvijas vietās, tajās var uzzināt: kas ir pirts, par pirts attīstības vēsturi, pirts celtniecību un veidiem, kā arī pirtslietām, aromātu izmantošanu, pēršanās procedūrām un to iedarbību. Šādas lekcijas domātas gan profesionāļiem, gan interesentiem. Savas zināšanas dziednieks izmanto arī pirtī pērdams klientus.
Dziednieks Ziedonis Kārkliņš uzskata, ka pirts ir viens no veidiem kā stiprināt latviešu identitāti. Jau no seniem laikiem pirtīm ir bijusi nozīmīga loma latviešu dzīvēs. Pirts bija tā vieta, kur tika dzemdēti bērni, Tā no seniem laikiem ir izmantota kā lieliska attīrīšanās un pat ārstēšanās metode. Mūsdienās, kad Latvija ir kļuvusi par Eiropas Savienības sastāvdaļu, kas rada bažas, ka Latvija varētu zaudēt savu identitāti, pirts tradīciju stiprināšana var būt viens no veidiem, kā stiprināt latviešu kultūru un atgādināt cilvēkiem, cik unikāla tā ir. Cilvēki dažkārt ir tik ļoti saplūduši ar Eiropu, ka par neparasto unikālo latviešu kultūrā ir nevis jāatgādina, bet gan tas ir jāiemāca no jauna. Tieši tāpēc pirtnieks un dziednieks Ziedonis Kārkliņš ar savām zināšanām dalās ne tikai semināros un lekcijās, bet arī pašā pirts procedūru procesā, mācot senlatviešu gudrības cilvēkiem, lai šie cilvēki zinātu un praktiski spētu izdarīt to, ko viņu senči izmantojuši diendienā stiprinot savu veselību.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация