Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:705072
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Biznesa plāna kopsavilkums
Viesu māja “Labrīt” atradīsies Rēzeknes rajona Lūznavas pagastā,23km attālumā no Rēzeknes. Uzņēmuma īpašnieks ir ģimene un uzņēmuma uzņēmējdarbības forma ir individuālais komersants. Viesu māja un visas piederošas būves aizņem 2ha lielu zemes gabalu. Zemes īpašnieks ir Arbidānu ģimene, kura 1995. gadā šo zemes gabalu nopirka. Viesu mājas teritorijā atrodīsies divstāvu māja, šķūnis, pirts. Uzņēmuma ieņēmumu iegūšana notiks ar Viesu mājas pakalpojumu sniegšanu, dzērienu piedāvāšanu un pirts pakalpojumu piedāvāšanu.
Viesu māja plāno uzsākt savu darbību 2001.gada 1.janvārī. Visa gada garumā varēs saņemt Viesu mājas “Labrīt” pakalpojumus. Pakalpojumi ir vērsti uz klientu vajadzību un vēlmju apmierināšanu. Visi tie, kuri grib atpūsties, pavadīt atvaļinājumu vai nedēļas nogali, nosvinēt svētkus vai vienkārši labi pavadīt laiku svaigā gaisā, tīras dabas stūrītī, pēc smagas darba nedēļas varēs izmantot Viesu mājas “Labrīt” pakalpojumus.
Viesu māja atbildīs divu zvaigžņu kategorijai pēc likuma “Par tūrismu”.

Lai to visu īstenotu ir nepieciešama nauda un darbinieki. Tiks ņemts kredīts 10000 Ls vērtībā ar 12 % gadā tas tiks ņemts “Hansabankā”. Plānotais Viesu mājas noslogojums ir vairāk par 50% (no 21 gultasvietas).
Uzņēmums tieksies tālākai attīstībai un plānos 5 gadu laikā palielināt piedāvājumu loku. Tā piemēram uzņēmums varēs apkalpot klientus ne tikai no Latvijas, bet arī tas, kuri atbraukuši no ārzemēm. Lai to izdarītu, ir jāierīko sporta Viesums, bērnu rotaļu Viesums, laivu nomu, iekārtot pludmali, jo Viesu māja atrodas netālu no ezera un izstrādāt ekskursiju maršrutus.
Viesu tūrismam Latvijā un arī Latgalē ir tendence pieaugt, jo cilvēki arvien vairāk cenšas pavadīt savu brīvo laiku ārpus pilsētām, tīrā dabā. Apkārtēja vide, ko uzņēmums piedāvā, atbilst cilvēku vēlmēm un vajadzībām – tīrs gaiss, nepiesārņota daba, nav pilsētas trokšņu.
Uzņēmumam būs 3 galvenie konkurenti: Lūznavas tehnikuma ēdnīca, SIA “Svaigums”, IU “Rūžeņa”.
Sasniedzot 2001. gada beigas peļņa būs 10746.56Ls

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация